apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

8.9.16

Review Lakonan Cinta... mana tahu kut boleh tersuka nak beli LC



TERIMA KASIH atas komen yang positif.... Jom dapatkan novel LAKONAN CINTA karya Ana Sofiya ataupun Kak Sofi.

Dah ada di pasaran tetapi khas untuk belian online sahaja!




Lakonan cinta

Sebuah bacaan yang santai je , baca pun tkde stress. 

Saya asyik tersenyum senyum je bila baca telatah Qif dn Gee ni

Memang stress betul Qif bila Gee tk tau siapa dia, pelakon popular hero Malaya. Bagi Gee , Qif ni mamat perasan bagus, playboy berdasarkan reputasi dia . Lagi2lah sbb pengalaman dgn bekas tunang , memang tk lah Gee mudah dibuai oleh perhatian si jejaka.

Memang pada mulanya Qif pun tk menyedari perasaan dia pada Gee tp bila dia dh tau tu, memang dia cuba nak mendekatilah Gee. Tanpa disedari perkenalan mereka memang dirancang Tok Wan Gee.

Ia bukan sekadar kisah cinta Qif dn Gee tp ttg hubungan keluarga .

Saya suka dgn karakter2 dlm cerita ni, hubungan keluarga Gee dgn mak saudara , Tok wan dan mak tok. Lain nk dikatakn ttg hubungan Gee dgn ayah dn mak tiri dia yang amat mementingkan harta sampai mengorbankan perasaan anak sendiri

Bila dh kawin tu pun manis2 je, sebab masing2 pandai menilai pasangan masing2, adanya pengacau pun tk cepat membuat kesimpulan. Kepercayaan dn kasih sayang antara pasangan yang diutamakan.


Tahniah kak .. satu lagi karya akak yg saya sangat suka. Sebenarnya lama dh abis baca . Baru nk tulis review 

Hero heroin yg mencuit hati. Masih imagine telatah mereka bila tulis review ni.. tk boleh lupa part Qif kidnap Gee sbb cemburu 😅😅😅

........................

Dekat atas tu ucapan terima kasih daripada Penerbit. Yang ini pula ucapan terima kasih khas daripada Kak Sofi. 

saaaayangg Azida hehe.


2 ulasan:

  1. Macam mana nak dapatkan novel ni ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam. kalau Afiqah ada FB afiqah pm Penerbitan BesQ. Penerbitan BesQ akan layan urusan pembelian LC. thanks

      Padam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.