apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

10.9.16

Blurp Dan Harga Lakonan Cinta




LAKONAN CINTA ialah buku Special Edition. Hanya dicetak sedikit sahaja. Khas kepada pembaca dan peminat ANA SOFIYA.


TAJUK : LAKONAN CINTA 
PENULIS : SOFI
HARGA : RM31 UNTUK SM DAN RM35 UNTUK SS

PERHATIAN KHAS: 
JIKA NAK ODER, TERUS PM PENERBITAN BESQ DI FACEBOOK!



BLURP:


Siapa Qif Farhan? Hebat sangat ke dia sampaikan semua orang perlu kenal? Kalau betul pun, Fazia tetap tak berminat nak tahu. Lelaki ego, bongkak... sedangkan tak hebat manapun pada diri seorang Fazia.


"Err, cik. Takkan tak kenal dengan Qif Farhan kut? Artis lelaki Malaysia yang paling popular ni!"

"Dah memang saya tak kenal dia, nak buat macam mana kan?"


Ego si pelakon popular mula tercabar. Tambahan pula bila peluang ada depan mata untuk kenakan 'si orang gaji'. Langsung dia tak lepaskan peluang. Tapi dalam sibuk mengenakan si orang gaji, hati mula dijentik cemburu bila si orang gaji lebih mesra melayan orang lain kecuali dirinya.


"I tak ada sebab nak cemburu, Id."

"Betul tak cemburu?"

"Kenapa dengan you ni, Id. Apa kes I nak cemburu bagai?"

"Yalah. Manalah tahu, kan?" Cik Gee kita ni kan ramah dan cepat mesra? Selain suka bersembang, dia rajin ambilkan air, rajin tolong kemaskan meja kerja kami dan dia suka tolong lapkan peluh..."

"Gee! You lap peluh siapa ni?"


Hah! Padan muka! Seronok sangat nak buli si orang gaji. Jangan nanti gigit jari pula!
------------------------

harap anda sudi beli ya! thanks....

4 ulasan:

  1. Saya tak ada facebook. Boleh tak emailkan cara cara untuk membeli novel ni kepada saya.
    peqaril@gmail.com

    Terima kasih. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. bayar kepada Besq Publication Maybank 562478151918 lepas tu emelkan bukti bayaran, nama, alamat dan nombor telefon kepada besqpublication@yahoo.com

      Padam
  2. Kak Ana... Terbaiklah novel ni. Bagi saya, antara semua novel kak Ana, saya paling suka novel 'Lakonan Cinta'. Saya dah ulang baca 2x tapi masih rasa tak puas. Suka sgt dgn ragam Qif dgn Gee. Harap kak Ana dpt buat sambungan cerita Qif - Gee dlm lakonan cinta 2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Allah, thanksssss so much. you made my day Hamidahmawar :)

      Padam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.