apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

24.1.15

Snippet 1 daripada Koleksi E-Cerpen Volume 2



“Fuhh, lama betul nak tunggu you menyerah, ya? Mujur I sabar, kan?”

Salina pandang wajah yang dirindu itu tanpa jemu. Kacak, memang kacak doktor ni, hati memuji. “So, you nak hadiah apa daripada I, Is? Cakap ajelah. You pun tahu yang ini kali pertama I nak bagi you hadiah. Kan?”

“Tak apa! Lepas kita kahwin nanti, I tuntut semua hadiah I daripada you. Termasuk hati you tu.”

Salina dah melopong. “Lepas kita kahwin? Is, you lamar I ke ni?”

“Tak, I beritahu you aje. Yang akan lamar you, mak dengan ayah I. Dia orang dah tak sabar-sabar dah kat kampung tu.”

“Really?”

“Dah lama I tunggu you, kan?”

“Tak sangka. Ingat tadi dah tak jadi.”

Iskandar ketawa. “Mana boleh cancel? I love you la!”

Mata Salina berkaca. “So sweet. Is, boleh I peluk you? Just a hug to tell you yang I sangat-sangat berterima kasih dengan peluang yang you beri pada I ini. Please!” pintanya.

“No!” Iskandar menolak dengan tegas. Dia tersenyum apabila melihat Salina tertunduk malu.

“Lin, kalau I peluk you sekarang, I tak akan lepaskan you! You sanggup?”
------------------------
kepada yg belum lagi memiliki e-cerpen volume 2 ini, silalah pm kak sofi jika anda ingin nak baca kisah biasa-biasa ini ya. thanks for your support. 

Cara membuat tempahan senang aje:-

1. Sila masukkan RM10 ke dalam akaun MAYBANK

Nurul Ashikin Mahamad Bokkhari
1622 6354 0483

2. Lepas tu emelkan bukti bayaran, nama sebenar dan nama FB ke belinovelas@gmail.com. Pastikan anda guna alamat emel sendiri ya! bukan emel pejabat!

3. Setelah dapat fail, download sahaja untuk baca, ya! 


Thanks

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.