Follow Us @soratemplates

24.1.15

Snippet 1 daripada Koleksi E-Cerpen Volume 2

Januari 24, 2015 0 Comments


“Fuhh, lama betul nak tunggu you menyerah, ya? Mujur I sabar, kan?”

Salina pandang wajah yang dirindu itu tanpa jemu. Kacak, memang kacak doktor ni, hati memuji. “So, you nak hadiah apa daripada I, Is? Cakap ajelah. You pun tahu yang ini kali pertama I nak bagi you hadiah. Kan?”

“Tak apa! Lepas kita kahwin nanti, I tuntut semua hadiah I daripada you. Termasuk hati you tu.”

Salina dah melopong. “Lepas kita kahwin? Is, you lamar I ke ni?”

“Tak, I beritahu you aje. Yang akan lamar you, mak dengan ayah I. Dia orang dah tak sabar-sabar dah kat kampung tu.”

“Really?”

“Dah lama I tunggu you, kan?”

“Tak sangka. Ingat tadi dah tak jadi.”

Iskandar ketawa. “Mana boleh cancel? I love you la!”

Mata Salina berkaca. “So sweet. Is, boleh I peluk you? Just a hug to tell you yang I sangat-sangat berterima kasih dengan peluang yang you beri pada I ini. Please!” pintanya.

“No!” Iskandar menolak dengan tegas. Dia tersenyum apabila melihat Salina tertunduk malu.

“Lin, kalau I peluk you sekarang, I tak akan lepaskan you! You sanggup?”
------------------------
kepada yg belum lagi memiliki e-cerpen volume 2 ini, silalah pm kak sofi jika anda ingin nak baca kisah biasa-biasa ini ya. thanks for your support. 

Cara membuat tempahan senang aje:-

1. Sila masukkan RM10 ke dalam akaun MAYBANK

Nurul Ashikin Mahamad Bokkhari
1622 6354 0483

2. Lepas tu emelkan bukti bayaran, nama sebenar dan nama FB ke belinovelas@gmail.com. Pastikan anda guna alamat emel sendiri ya! bukan emel pejabat!

3. Setelah dapat fail, download sahaja untuk baca, ya! 


Thanks

11.1.15

Lagi tentang E-cerpen Volume 2

Januari 11, 2015 0 Comments





Dalam e-book Koleksi E-Cerpen Volume 2 Ana Sofiya ini terdapat 10 cerpen. Di bawah di senaraikan tajuk-tajuknya:



1. Kulepaskan Semua Kerana Dia 

- sambungan novel Tak Mungkin Kuhindar. Panjang citernya... kisah tambahan maria, salina, hisyam dan iskandar.

2. Rasailah cintaku ini 

- sambungan Aku Bukan Boneka yg terdapat dalam e-cerpen volume 1. edisi baru yg hepi ending.


3. SSR versi puasa 

- pendek aje yg ni.. yalah kisah puasa kan mana boleh nk suwit muwit sangat 

4. Nyamuk 

- ni kisah zharif (Ingat nama tu?). ya ini merupakan kesinambungan novel Tiada Yang Lain.

5. Ada bahagia 

- kerana ini cerpen favorite kak sofi, kak sofi masukkan dalam volume 2 ini sebagai memberitahu anda yang hidup x punah andai satu cinta hilang kerana selagi Allah izinkan akan ada cinta kali kedua yg lebih manis dan lebih indah.

6. Rindu mama sayang papa 

- sebuah kisah biasa2 tentang seorang duda ngn gadis muda. haha.. duda tu!

7. Kembalikan Indah dan  8. Cikguku Sayang

- kisah Afifah dan Kamal : dua cerpen yang paling awal kak sofi tulis hampir 5 tahun dahulu. dan... 

kalau anda kenal nama2 tu mesti anda tahu bahawa ini kisah cinta ibu bapa zharif ikmal tentu dah kenal dengan zharif, kan? hehe...

9. Sayangku Marah-marah 

- kisah kebencian seorang Atilia kepada seorang Harris tp kenapa bila Harris hilang drpd pandangan, ada rindu dalam hati gadis itu?

10. Dudaku Kini Suamiku 

- haha, tajuk x menahan kan? ya, ini sambungan kisah raif dan izyan. raif versi (ada yg kata) terlebih gula. entahlah plak haha...


---------------------

Kalau berminat nak beli...

sila masukkan RM10 ke dalam
akaun MAYBANK
Nurul Ashikin Mahamad Bokkhari
1622 6354 0483
Lepas tu pastikan anda emelkan nama sebenar dan nama FB ke belinovelas@gmail.com

Pastikan anda guna alamat emel sendiri ya! bukan emel pejabat!!!

Insya-Allah, e-book akan diemelkan kepada anda sebaik sahaja saya mendapat bukti bayaran.


Didahului dengan ucapan terima kasih kepada yang sudi membeli. 


3.1.15

Koleksi E- Cerpen Volume 2 ~ Ana Sofiya

Januari 03, 2015 4 Comments




assalamualaikum kesayanganku di blog yang dah lama bersawang ni. terima kasih kerana masih setia dengan kak sofi. Ni datang nak buat hebahan. Baca sampai habis, ya!

-----------------------------

Projek pertama kak sofi untuk tahun 2015. Kompilasi 10 cerpen yang dimasukkan ke dalam sebuah e - book. Rasanya anda semua tahu yang kak sofi sibuk dengan projek ni sejak hampir sebulan lepas kan? Jadi di sini kak sofi nak war2kan....

Insya-Allah,

Nama e-book : Kompilasi E-cerpen Ana Sofiya Volume 2


Bilangan cerpen : 10 
(semua cerpen ini dah ditambahbaik berbanding semasa di blog)

Bilangan muka surat: 200

Kalau berminat nak beli...

sila masukkan RM10 ke dalam akaun MAYBANK
Nurul Ashikin Mahamad Bokkhari
1622 6354 0483

Lepas tu pastikan anda emelkan nama sebenar dan nama FB ke 


Pastikan anda guna alamat emel sendiri ya! bukan emel pejabat!!!

(Jangan pm! susah nanti nak skrol dan anda akan merungut x dapat haha)

E-book akan mula diemelkan kepada anda mulai hari Isnin minggu hadapan, insya-Allah.

Didahului dengan ucapan terima kasih kepada yang sudi membeli. Terima kasih, terima kasih, terima kasih...