Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2015

Snippet 1 daripada Koleksi E-Cerpen Volume 2

‪#‎ecerpenvolume2‬
‪#‎anasofiya‬
--------------- “Fuhh, lama betul nak tunggu you menyerah, ya? Mujur I sabar, kan?”
Salina pandang wajah yang dirindu itu tanpa jemu. Kacak, memang kacak doktor ni, hati memuji. “So, you nak hadiah apa daripada I, Is? Cakap ajelah. You pun tahu yang ini kali pertama I nak bagi you hadiah. Kan?”
“Tak apa! Lepas kita kahwin nanti, I tuntut semua hadiah I daripada you. Termasuk hati you tu.”
Salina dah melopong. “Lepas kita kahwin? Is, you lamar I ke ni?”
“Tak, I beritahu you aje. Yang akan lamar you, mak dengan ayah I. Dia orang dah tak sabar-sabar dah kat kampung tu.”
“Really?”
“Dah lama I tunggu you, kan?”
“Tak sangka. Ingat tadi dah tak jadi.”
Iskandar ketawa. “Mana boleh cancel? I love you la!”
Mata Salina berkaca. “So sweet. Is, boleh I peluk you? Just a hug to tell you yang I sangat-sangat berterima kasih dengan peluang yang you beri pada I ini. Please!” pintanya.
“No!” Iskandar menolak dengan tegas. Dia tersenyum apabila melihat Salina tertunduk mal…

Lagi tentang E-cerpen Volume 2

Dalam e-book Koleksi E-Cerpen Volume 2 Ana Sofiya ini terdapat 10 cerpen. Di bawah di senaraikan tajuk-tajuknya:


1. Kulepaskan Semua Kerana Dia 
- sambungan novel Tak Mungkin Kuhindar. Panjang citernya... kisah tambahan maria, salina, hisyam dan iskandar.
2. Rasailah cintaku ini 
- sambungan Aku Bukan Boneka yg terdapat dalam e-cerpen volume 1. edisi baru yg hepi ending.

3. SSR versi puasa 
- pendek aje yg ni.. yalah kisah puasa kan mana boleh nk suwit muwit sangat 
4. Nyamuk 
- ni kisah zharif (Ingat nama tu?). ya ini merupakan kesinambungan novel Tiada Yang Lain.
5. Ada bahagia 
- kerana ini cerpen favorite kak sofi, kak sofi masukkan dalam volume 2 ini sebagai memberitahu anda yang hidup x punah andai satu cinta hilang kerana selagi Allah izinkan akan ada cinta kali kedua yg lebih manis dan lebih indah.
6. Rindu mama sayang papa 
- sebuah kisah biasa2 tentang seorang duda ngn gadis muda. haha.. duda tu!
7. Kembalikan Indah dan  8. Cikguku Sayang
- kisah Afifah dan Kamal : dua cerpe…

Koleksi E- Cerpen Volume 2 ~ Ana Sofiya

assalamualaikum kesayanganku di blog yang dah lama bersawang ni. terima kasih kerana masih setia dengan kak sofi. Ni datang nak buat hebahan. Baca sampai habis, ya!

-----------------------------
Projek pertama kak sofi untuk tahun 2015. Kompilasi 10 cerpen yang dimasukkan ke dalam sebuah e - book. Rasanya anda semua tahu yang kak sofi sibuk dengan projek ni sejak hampir sebulan lepas kan? Jadi di sini kak sofi nak war2kan....
Insya-Allah,
Nama e-book : Kompilasi E-cerpen Ana Sofiya Volume 2

Bilangan cerpen : 10  (semua cerpen ini dah ditambahbaik berbanding semasa di blog)
Bilangan muka surat: 200
Kalau berminat nak beli...
sila masukkan RM10 ke dalam akaun MAYBANK Nurul Ashikin Mahamad Bokkhari 1622 6354 0483
Lepas tu pastikan anda emelkan nama sebenar dan nama FB ke 
belinovelas@gmail.com
Pastikan anda guna alamat emel sendiri ya! bukan emel pejabat!!!
(Jangan pm! susah nanti nak skrol dan anda akan merungut x dapat haha)
E-book akan mula diemelkan kepada anda mulai hari Isnin minggu hadapan, insya…