apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

14.1.13

Teaser 6: Sampai Bila?


tengok tu... Adnan Malik dah kena marah dengan Alisa. tulah pasal.. kata orang tua-tua, kerana pulut santan binasa kerana mulut badan binasa... 
...................
"Siapa awak nak judge saya? Siapa awak nak hukum saya hanya sebab mulut jahat dia ni? Awak bukan malaikat la! Dasar lelaki! Hipokrit! Tapi, kalau dapat peluang tengok? Naik juling bijik mata tu!” marah Alisa.

Adnan Malik mengetap bibir. Tersentak dengan kemarahan yang jelas di wajah nan jelita. Sedikit terasa dengan kata-kata yang terluah. 

“Dia, kekasih aku sebelum dia jumpa ‘sugar daddy’ dia sekarang,” Rudi memberitahu dengan ramah. 

Adnan Malik menatap wajah lelaki itu tanpa sebarang perasaan. “Mesti dia tu hebat, kan? Kalau tidak, takkan kau macam orang gila harap dia balik semula pada kau. Iya tak?”

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.