Sandy, kejamnya kamu!

rumah ranap di Fire Island
banjir di laguardia airport, new york 
keadaan sebuah rumah di new jersey
stesen kereta api staten island, new york yang dh tak nampak landasannya
kereta yang tersadai di financial district NY
manhattan yang kegelapan...
katanya ada 40 orang menjadi mangsa Sandy. mungkin angka ini akan meningkat....
  Kesimpulan: bersyukurlah selalu... 

Ulasan

  1. sandy itu siapa yg bagi? adakah Allah kejam kerana mengirimkan sandy kpd dajal amerika??? tajuk tak sesuai!

    BalasPadam
  2. sandy...nasib baik lah kat NY..kalu kat uk ni x taw lah..Alhamdulillah..masih baik lg di bumi Uk ni..

    BalasPadam
  3. Anonymous: Saya rasa x baik cakap macam tu. Tahu x brape ramai yag terkorban? X semua di America jahat, ada yang baik, ada yang bencikan peperangan. Ape perasaan awak kalau bencana ini berlaku di Malaysia? Ape perasaan awak jika orang lain cakap sebegitu jika ia berlaku di sana? Ramai orang Islam yang duduk di Amerika, lagi2 Melayu.

    BalasPadam

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.

Catatan popular daripada blog ini

Cerpen: Dia Idaman Jiwa

Yang Terakhir: Versi Cerpen

Inikah Cinta? : Versi Cerpen