Follow Us @soratemplates

30.6.12

Fitrah...

Untuk kita kongsi bersama-sama.... 


buat ingatan diri sendiri dan kawan-kawan juga
Hari ini mood tak berapa nak elok. 


Kalau anda perasan, novels semua dah tak ada. Kemudian anda langsung tak boleh right klik untuk copy. Maaf, terpaksa buat begitu. Anda akan faham kenapa aku buat begitu satu masa nanti. Enjoy reading what is inside okey...

Jika ada apa-apa nak tanya, silakan...

5 ulasan:

  1. Sbb isu hangat plagiat yer.. Hemm..

    BalasPadam
  2. jgn rs down nak menulis kak. bukan semua org ada bakat menulis ni. buatlah apa yg dirasakan terbaik. Insya Allah, pembaca setia sentiasa menyokong je karya-karya kak sofi. :)

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.