apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

3.4.12

Moody betul la....

Assalamualaikum...

Tahukah anda bahawa banyak e novel ku yang dah habis bersiaran? Berikut senarainya...
1. Kau bukan dia
2. Bila kau bisikkan cinta
3. Abang mekanikku
4. Masihkah cinta
5. Melur Jasmine
Rasanya, otak ini dah beku habis sebab itu masih x mampu memuaskan hati kengkawan untuk meneruskan penulisan. Harap maaf. Jadi, kalau ada yang mengharap aku masuk n3 mana2 tajuk yg masih tergantung tu, harap bersabar, k.

sofi: dalam mood x menentu....
Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya.

2 ulasan:

  1. alahai sian cikgu...tu la ada masa mesti otak beku n idea tak mengalir mencurah2 kan...pas tu nak kena layan plak peminat sengal mcm saya ni hah asik tak de keje lain minta cerpen n sambungan cite...ekekekeeee...slow2 ler cikgu yep...tapi rasa mcm dah lama tak pegang novel cikgu...harap tahun ni dpt a pegang novel cikgu lagi...chaiyokkk cikgu sofi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanx sebab sentiasa setia bersama2. :)

      Padam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.