apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

8.4.12

Botak, Yuna, Aaron menang...

Assalamualaikum...

Aku tengok ABPBH 2011, bukan sebab aku suka artis tapi aku suka tengok gelagat-gelagat semua orang-orang glamour ni. nak kutuk baju? fesyen? dedah sana sini? masing2 tahu hukum, fikirlah... aku cuma nak masukkan nama pemenang2, bukan semua la... yang aku ingat saja, ya!

yang pecah rekod aznil... zizan dapat title pengacara tv paling popular.  pecah dah monopoli. 

yang dapat anugerah artis baru popular - johan botak. 

pelakon tv lelaki popular - fizz fairuz

penyampai radio/tv paling popular - fara fauzana  baju dia ok gak la.. ketat tapi tutup gak dada dia huhu...

tak tahan betul dengan pengacara2 yang asyik menjerit ouchhh....mujur ada anuar zain nyanyi... masuk muka anuar la... :)
aku  suka segmen ni... comey je najwa latif dengan black hehe....


anugerah seri perak - datuk siti nurhaliza

aaron aziz - pelakon lelaki popular filem sudah dijangka....

penyanyi lelaki paling popular - hafiz... kesian anuar zain... 


baju fazura okey la.. tutup dada semua tapi kan aku rasa macam dia jadi pembantu pertunjukan ahli silap mata la pulak...


didie alias ni perasan jadi lady gaga ke? menjerit2 makkk... aiii. mujur ada raja azura yg suara slow sikit 


pelakon tv wanita paling popular - fasha sandha 


pelakon filem wanita popular - maya karin


penyanyi wanita popular - yuna gempaq.. ingat dah bukak tudung pulak.. alhamdulillah orang lain yg ambik trofi rupanya.... terkezut akak hehe....


punyalah lambat nak tunggu siapakah yang jadi pemenang anugerah bintang terpopular..... tp tunggu gak la... 
          
AAron Aziz - tahniah... 


cukup lah tu. minta maaf kalau ada yang tersinggung...


terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.