apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

16.3.12

Dah jumpa dah...

Assalamualaikum...


Ini ialah Derek Ramsay, watak utama yang kasar dan macho dalam rivals, citer filipina di 133, astro. Sekali tengok lakonan dia, suka la pulak. Tapi sebenarnya, aku sedikit pelik. Bukankah selalunya, hero filipina ni muka budak2 jek? 

Dah lama tak tengok, sebab tak suka jalan cerita filipina yang berbelit2 dan hero budak kecik, hehe.... tapi sekali tengok cerita ni, mmm, dah tersuka. Jangan tersangkut dan tergian nak duduk depan TV dah la, ya! Susah aku nanti. Manuskrip ke mana, rancangan mengajar ke mana. perghh...

Watak heroin dia pun not bad. Gadis cantik ini...

Namanya Bea Alonzo. mesti ramai yang kenal dia kot? aku aje yang baru nak suka...

Jom kita tengok gambar dia orang lagi... tapi kali ini bayangkanlah Derek tu Adnan Malik dan Bea tu Alisa... boleh?


 


 

 
Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya.

2 ulasan:

  1. tu la psl cgu sofi. tp klu nk tau, Bea Alonzo nih seangkatan dgn sape ntah heroin Pangako Sa yo dulu2 tuh. same batch diorg naik fofular.. nk tgk Bea Alonzo versi mude remaja bleh belek2 telenovela Kay Tagal.. (amboi, pjg pulak komen nih.. hehehe.. )

    BalasPadam
    Balasan
    1. akan cari sbb minat muka dia... sesuai le jadi alisa, kan?

      Padam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.