apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

13.3.12

Akhirnya Aku Kahwin, yahoo!!!

Assalamualaikum... 


Macam tajuk novel aik? hehe... bukan aku yang kahwin sebab memang dah kahwin pun. ni kisah malek noor. tahniah pada dia dan isteri. serta selamat pengantin baru.

Ayat best daripada malek noor di harian metro
"This is my first and last marriage (ini perkahwinan pertama dan terakhir buat saya),”  

Datuk Abdul Malek Noor, 56, selamat diijabkabulkan dengan Pakar Runding Kanak-kanak, Dr Wan Asma Wan Ismail, 52, dalam majlis akad nikah di Kelantan Trade Centre (KTC), di sini, semalam.


Dr Wan Asma, ibu kepada tujuh anak berusia antara 11 hingga 30 tahun dan nenek kepada empat cucu, menerima mas kahwin dan hantaran senaskhah al-Quran selain lima dulang daripada pihak lelaki termasuk beg tangan, minyak wangi, persalinan solat, kasut, kek dan dibalas tujuh dulang daripada pihak perempuan.


Jom tengok gambar kahwin mereka.






Semoga berbahagia sehingga ke akhirnya...

Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

2 ulasan:

  1. Alhamdulillah.. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat,,

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.