apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

11.2.12

Wild Romance... siri Korea yang sangat kelakar...

Assalamualaikum... 

Anda peminat Lee Dong Wook? Hmm, di KBS World, siri Wild Romance lakonannya sedang menarik minat ramai. Gaya gila2 dan childish antara eorang pemain baseball dengan bodyguardnya, seorang gadis 'anti fan' si hero. Uisy? Ada yang tak kenal Lee Dong Wook? Inilah dia...
hensem giler, kan? tapi ni rupa dia dalam siri WR tu. 
tu masa dia kena baling dengan telur busuk la... hehe

Di bawah ni pulak ialah heroinnya... 
memang kelakar heroin ni.. lucu gaya dan perangainya... 
Kenal ke? Dia penyanyi Girls Generation..
Nampaknya dah melekat pulak dengan citer Korea.
Haih... dah lama tak buat perangai nonton citer bersiri hehe...

 Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

2 ulasan:

  1. rasenye heroin ni bukn group girl generation...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo ya ke? nnt kak sofi check balik

      Padam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.