apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

13.2.12

Sung Bong Choi - Bakat baru Korea Yang menggegar dunia....

Assalamualaikum...

Lelaki muda ini bernama Sung Bong Choi, berusia 22 tahun, orang Korea Selatan yang menggemparkan dunia bila dia menyertai rancangan Korea' s Got Talent! Suaranya sedap tapi bukan itu yang menjadi sebutan dunia. Kisah hidupnya yang buat kita menitiskan air mata.

Ya, hidupnya cukup derita....

Sehingga berumur lima tahun dia tinggal di rumah anak yatim sebelum lari kerana tak tahan dipukul. Sejak itu dia tidur sama ada di atas tangga atau dalam tandas awam dengan menyara hidup bekerja macam ayam, kais pagi makan pagi, kais petang makan petang.

Hayati video2 di bawah.... tapi, siapkan tisu sebelum baca sarikata okey...









Macam mana? Terharu? Sedih? Kagum? Satu perkara yang aku dapat setelah melihat video2 ini..... Jangan Putus Harap.... Apa pendapat anda pula?

 Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

2 ulasan:

  1. dah pernah tgk kak kat youtube last year. memang mengalir air mata bila tau kisah hidup dia & sangat kagum dengan suara yang mantap!

    Sumi

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg betul.. kisah hidupnyer sgt menyentuh hati

      Padam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.