apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

14.2.12

Little Anjali?

Assalamualaikum...

Kenal tak wajah kat atas tu? Tak cam? Amboi2.... Hari Sabtu lepas bukan main nangis tengok Kuch Kuch Hota Hai, biarpun dah berkali2 tengok citer tu kat TV, kat You tube, kat CD...  haha...

Cuba tengok pulak gambar di bawah ni... mesti dah boleh agak, kan?
Cehh... dah senyum ek? Ya, gambar atas tu ialah wajah jelita milik Anjali kecil dalam KKHH. Selepas 14 tahun... Wow, kan? Cantik, menarik dan tertarik. Dulu... kecil aje....
Namanya Sana Saeed... nak tahu banyak tentang Sana, google aje, k! Kak Sofi cuma nak share gambar2 dia yang cantik....


Cantik dan berpendirian tegas orangnya, si Sana Saeed ni. Buat masa ni, dia cakap, dia tidak akan jadi macam beberapa 'bintang' lain yang sanggup berlakon 'panas' dan bukak 'semua' hanya untuk dapat watak. Hmm....

 Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

2 ulasan:

  1. xbleh copy paste erk.... haha.. snng je nak copy paste.. tpi maaf la, sye bkan org yg suka curi hak org... xpa... d rahsiakan mcm mna nak copy paste tuh...

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.