apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

20.1.12

Kaya dan Terkenal Hanya Sekejap!


Assalamualaikum... 

Dia seorang guru sahaja. Pendapatan cikgu... kecil aje, kan? Tak kiralah anda duduk di negara manapun...

Parijat Saha (gambar), 42, dari bandar Balurghat, negeri Bengal Barat, India, berkata, dia memeriksa akaun Bank Negara India menerusi online pada Ahad lalu untuk mengesahkan penerimaan bayaran faedah sebanyak AS$200 (RM620).
"Saya terkejut melihat jumlah yang terlalu banyak," 
Akaun itu menunjukkan baki sebanyak AS$9.87 bilion (RM30.59 bilion). Tengok tu? Rezeki dia, kan.... Tapi, bukan boleh buat belanja pun.... 


Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.