apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

28.1.12

Karnival Karangkraf - jom beli novel murah2!

Assalamualaikum... 

Dengarnya ramai yang ke karnival karangkraf. Iyalah gudang novel tu, kan? alaf 21 dan buku prima... lepas tu dapat jumpa pulak dengan novelis. wow... mesti best, kan? 
sewaktu perasmian
Anak-anak yatim dari Rumah Penyayang Hembusan Kasturi, Bukit Kapar mencuba basikal KMX
eeii camne haiwan ni boleh ada pulak... geliiii
dah namanya karnival karangkraf, tentulah nak beli buku, kan?
ni orang yang berdarah satria....

fajar pakeer, jom kita karnival hehe... wink!
 Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.