Luahan

apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

Assalamualaikum...  Ragam orang berkahwin ini aku olah dari dapatan wall kawan kita,  Faizah Abu Bakar . Banyak betul idea dia ni hehe... ...

I love you...

By Januari 03, 2012

Assalamualaikum... 

Ragam orang berkahwin ini aku olah dari dapatan wall kawan kita, Faizah Abu Bakar. Banyak betul idea dia ni hehe...

‎1 bulan kahwin:

isteri: i love u syg!!!
        suami: i love u tooo honey!!
isteri: tak,i love u threee!!
        suami: but i love u 4,5,6,7,8,9,10!!

10 tahun kahwin:

isteri: i love u sayang!!
suami: Ya! Love u too (sambil baca surat kabar)
isteri: Tak, i love u threee!!
suami: Ya lah,awak je la menang (malas layan???)

25tahun kahwin:

isteri: I love u sayang!!!
suami: Apa ke jadahnya awak ni?? Dah tua2 nak ber 'Ailebiu' bagai??? Awak ni buang tebiat ke?**>_

Tidak dinafikan dalam kalangan masyarakat Melayu, jarang ditemui pasangan tua yang masih lagi romantis. Agaknya, masing-masing dok ingat mati, kut..huhu! Tertanya-tanya juga, apakah nanti, bila tangkap gambar jika umur panjang, aku dengan encik suami masih mampu tersenyum seperti mereka dalam gambar di bawah ini?



Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

You Might Also Like

0 comments

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.