I love you...

Assalamualaikum... 

Ragam orang berkahwin ini aku olah dari dapatan wall kawan kita, Faizah Abu Bakar. Banyak betul idea dia ni hehe...

‎1 bulan kahwin:

isteri: i love u syg!!!
        suami: i love u tooo honey!!
isteri: tak,i love u threee!!
        suami: but i love u 4,5,6,7,8,9,10!!

10 tahun kahwin:

isteri: i love u sayang!!
suami: Ya! Love u too (sambil baca surat kabar)
isteri: Tak, i love u threee!!
suami: Ya lah,awak je la menang (malas layan???)

25tahun kahwin:

isteri: I love u sayang!!!
suami: Apa ke jadahnya awak ni?? Dah tua2 nak ber 'Ailebiu' bagai??? Awak ni buang tebiat ke?**>_

Tidak dinafikan dalam kalangan masyarakat Melayu, jarang ditemui pasangan tua yang masih lagi romantis. Agaknya, masing-masing dok ingat mati, kut..huhu! Tertanya-tanya juga, apakah nanti, bila tangkap gambar jika umur panjang, aku dengan encik suami masih mampu tersenyum seperti mereka dalam gambar di bawah ini?



Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cerpen: Dia Idaman Jiwa

Yang Terakhir: Versi Cerpen

Inikah Cinta? : Versi Cerpen