Follow Us @soratemplates

16.1.12

Antara Rita dan suami..Betulkah ada Zaquan dan Ayu di tengah2?

Assalamualaikum...Dunia artis penuh gelombang, penuh tsunami. Baru sudah heboh tentang perang facebook chef wan dengan Adlin aman Ramli, kecoh pula tentang perang twitter antara rita rudaini dengan iparnya si zaquan... ni apa yg rita tweet...
ni hasil tweet si zaquan adha...


Sudahnya, suami Rita, si Aidil tak balik2 ke rumah. maka Rita pun bersedihlah, masuk paper, masuk blog..hmm. Yang pasti, dia marahkan si 'penghasut2'. baca nih...

Menurut Rita, kejadian itu berlaku sewaktu dia bersama dua anak mereka iaitu Airit Rayyan Rizqin, 3, dan Airit Rafqa Arjuna yang berusia sembilan bulan pulang ke kampung di Kangar, Perlis.

“Semasa di kampung, saya menerima mesej daripada Aidil yang menyatakan dia mahu keluar rumah. Sebagai isteri, saya tidak boleh berbuat apa-apa jika itu kehendaknya,” kata Rita sewaktu ditemui mStar Online di rumahnya di Sunway Damansara di sini.

Menurutnya, sewaktu tiba di Kuala Lumpur pada 10 Januari lalu, dia mendapati pakaian, kereta dan motosikal Aidil sudah tiada. 

Jelas Rita, dia menjadi bertambah terkejut apabila diberitahu oleh pembantu rumah mereka yang melihat Aidil bersama pasangan suami isteri iaitu Zaquan Adha yang juga kembarnya dan pelakon Ayu Raudhah terlibat membantu Aidil membawa dia keluar daripada kediaman tersebut.

“Saya terkejut kenapa ada orang lain sanggup mencampuri urusan rumah tangga saya dengan membantu “membawa lari” Aidil daripada rumahnya sendiri? Mereka sepatutnya memberi nasihat yang baik kepada Aidil dan bukan menghasut dia meninggalkan rumah yang menempatkan isteri dan anak-anaknya,” jelas Rita yang begitu sedih dengan kejadian tersebut.

rujuklah sini untuk tahu lebih banyak.

 Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

Tiada ulasan:

Catat Komen

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.