apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

27.12.11

TMKH: Review oleh Gadis Kampung Separa Bandar

Assalamualaikum... 

Terharu sungguh bila ada rakan blogger yang buat review novelku. Ya, Tak Mungkin Kuhindar di review lagi. Kali ini oleh seorang teman yang menjadi antara follower terawal di Luahan. Terima kasih Gadis Kampung Separa Bandar! 

SUNDAY, DECEMBER 11, 2011

TAK MUNGKIN KU HINDAR~NOVEL REVIEW

Baru selesai habis membaca novel Tak Mungkin Ku Hindar hasil penulisan Kak Sofi.

Mula-mula hanya dapat baca dalam blog dia dari bab 1- bab 15. Disebabkan keterujaan nak tahu penyudahnya aku mencari juga novel ni sampai dapat.

Sumber: Google
Kebetulan aku p Jaya Jusco Wangsa Maju ada plak MPH kat situ terus beli novel ni.
Komen aku, novel ni dah berjaya membuat aku menitiskan air mata. Cuma ada la gak yang aku tak puas hati sebab Maria terlampau senang sangat terima Hisyam balik. Sepatutnya kena lagi kuatkan hati....Hahaha...
Errrr tu pendapat aku jer lagipun namanya pon novel =P
Mengenai novel ini dari sisi aku:
Bila susah nak terima cinta, dipikatnya sampai dapat
bila dh dapat miliki, dirinya penuh curiga
dihina dan dicaci, lantas apa yg akan terjadi??
Kalau nak tau sila dapatkannya dipasaran.
Dari 5 bintang aku bagi 4 bintang.
GKSB, 4 bintang tu tinggi dan amat dihargai. Dan terima kasih kerana anda tolong promot :) 

Anyway, cerpen aku Seorang blogger tu... best! Keep it up! Nice! Kepada anda yang belum pernah ke blog GKSB, jemputlah ke blog dia. Best! 

Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

2 ulasan:

  1. sama-sama kak.

    novel yang best macam ni haruslah di promote =)

    hihi...cerpen cinta seorang blogger tu best ke? masih bertatih lg...

    harap akak dapat beri tunjuk ajar..mana tau 1 hari nanti boleh terbitkan novel plak macam akak hehe

    =)

    BalasPadam
  2. GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr, jalan ceritanya menarik, cuma gaya bahasa digunakan terlalu mudah. kalau ada unsur suspen un syok juga hehe

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.