apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

27.12.11

Sikit aje lagi, MU! Chaiyok!

Assalamualaikum...
FOOTBALL Dimitar Berbatov scores his second goal against Wigan Athletic in a 5-0 win for Manchester United at Old Trafford on December 26 - 0
Berbatov, si hensem tu sumbat 3 gol. Wow!

Bagi peminat bolasepak England, terutama peminat Manchester United, semalam ada berita baik. Hehe... kepada yang tak minat bola tu, baca ajelah ya.... 

Okey, apa berita baik tu? MU menang 5 - 0 dengan Wigan semalam. Keputusan tu jadi lebih best sebab Manchester City pula seri dengan West B Albion 0 - 0. 
Baggies hold leaders City
Terima kasih, WBO! Hehe...

Maka, sekarang MU dan MC level dah mata. Cuma MC masih di tangga nombor 1 sebab beza jaringan gol. Yahoo! Best! 

Tak pernah aku hilang keyakinan denganmu wahai MU ku. Hahaha..... (Peminat Arsenal mesti bengkek ni!)

Lain2 keputusan...
Bolton Wanderers 0 Newcastle United 2 
Chelsea 1 Fulham 1 
Liverpool 1 Blackburn Rovers 1 
Manchester United 5 Wigan Athletic 0 
Stoke City 0 Aston Villa 0 
Sunderland 1 Everton 1 
West Bromwich Albion 0 Manchester City 0

Chaiyok MU! Moga terus sukses! hmm...

 Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.