apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

9.12.11

Scent of A Woman versi Korea. Best!


Assalamualaikum..... 


Minat tak si dia kat atas tu? Hero cerita My Girl, kan? Tahu tak yang dia nak datang ke Malaysia? Bila? Hari inilah! 


Dia datang dengan heroin bernama Kim Sun Ah. Tengok gambar bawah pulak!
  
Dia orang nak promosi drama "Scent Of A Woman", drama bersiri 16 episod yang akan ke udara pada setiap hari Rabu dan Khamis pukul 9.05pm di ONE HD Channel (Astro Beyond Channel 393).

Scent of A Woman ni kisah sedihlah juga. Kisah seorang wanita yang tahu dia mengidap kanser. Jadi, dia senaraikan semua yang dia teringin nak buat dalam hidup dia (wish list) dan kemudian dia cuba dapatkannya, satu persatu sebelum mati. 

Peranan Dong Wook? 

Mula2 agak nakal kemudian biasalah, kalau anda tahu orang yang anda sayang nak mati, apa anda buat? Haha, tahu pun! 


Nak tengok online? Masuk sini!


================================

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.