apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

23.12.11

Peliknyerrr....

Cuba anda tengok apa yang aku dapat di facebook aku.... Tengoklaaa...



Ada yg Tau Poto siapa ne ???




Ada yg Tau Poto siapa ne ???

Like · · 42 minutes ago · 




14,691 people like this.



Di bawah ini ialah komen2 yang aku copy!!!




semuanya mengaku foto itu gambar diri mereka! PELIK KAN? 


APAKAH ITU TANDA FB AKU SUDAH TERKENA VIRUS? 

4 ulasan:

  1. hehe... mama... nape gambar akin??

    BalasPadam
  2. kenapa gambar aku yg keluar?

    BalasPadam
  3. Anonymous, itulah yg dinamakan virus, encik anon! siapa yang tengok, dia nampak profile dia. org lain pun camtu jugak. kak sofi nampak profile kak sofi. harap anda jelas, ya!

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.