Powered by Blogger.


Blogged.my

teman setiaku

No tiru-tiru!!!

Protected by Copyscape Plagiarism Scanner

Sembang jom!

Followers

komen terkini

Nuffy

Labels

Oder Online

BERMINAT?

A. Ramai juga yang bertanya, macam mana nak oder novel
secara online.

Okey, jawapannya mudah saja.

1. Sila tekan [link FB] Syarikat Fajar Pakeer ini:

2. Anda tekan like dan kemudian bolehlah PM admin yang bertugas.

3. Ikut saja arahan yang admin suruh buat, ya!

B. Bagi yang nak order e-cerpen online pula, selepas anda isi borang, anda hendaklah memasukkan wang bernilai RM10.00 ke akaun-akaun bank yang terdapat di [link] ini.

C. Terkini kepada sesiapa yang ingin memesan secara online novel ke 4 Kak Sofi yang bertajuk Tiada Yang Lain, silalah buat pesanan anda di link berikut. Atau kalau anda mahu, boleh berurusan dengan nama2 yang diberikan di dalam Tiada Yang Lain di atas.

sekian. terima kasih.

Nak kerja di internet? Jobdirumah mungkin sesuai untuk anda

Posted by Luahan

Assalamualaikum.....




Aku dah join macam-macam jenis perniagaan internet. Sama ada melalui facebook atau beli e book. Banyak juga duit habis namun pulangannya, kosong. Kata tuan punya program tu semua, aku tak berjaya sebab aku tak pandai dan tak ikut cara yang mereka ajar. Mungkin benar jugak kut?

Tapi, aku tak serik jugak, hehe. Baru2 ni, aku baca tentang Jobdirumah. Alah, secara sengaja aku tekan link Jobdirumah ni semasa baca akhbar berita harian online. Lepas tu, aku tengok kena bayar RM50. Aku pun bayar ajelah dan tengoklah apa yang dipelawa olehnya. 

Memang menarik! Rupa2nya, kita boleh buat macam2 kerja secara online, kerana Jobdirumah menghubungkan kita dengan syarikat2 dunia dan bekerja dari rumah. Dulu aku ingat benda ni semua palsu jek tapi bila aku mencuba, not bad! 

Aku juga join affliate program yang ditawarkan. Yang seronoknya, sekarang duit RM50 tu pun dah dapat balik. Alhamdulillah, first time bagi aku mendapat pulangan setelah macam2 program internet aku cuba. Terima kasih kepada Jobdirumah terutama admin2nya. 

Jika anda ingin cari duit lebih dengan hanya mengadap komputer, aku syorkan anda mencari peluang melalui Jobdirumah.com. They are true to their words. Memang tak tipu punya! Terutama program affliatenya, memang berbaloi masuk! Ops, satu perkara wajib ialah..anda mesti ada sambungan internetlah!

Okey, itu sedikit review tentang Jobdirumah. Kalau you all nak tanya apa2, boleh emel atau tanya kat ruang komen. Terima kasih. 

==============================

Related Post



Anonymous said...

sofi.. i salah seorg yg nak mencari kerja n nak try jobdirumah nie.. rmai yg was2 dgn jobdirumah nie then i pun search la tenet tuk cari kot2 ade yg pnah join.. bleh bg ur email tak tuk taknye dgn lebih lanjut huhu thanks...

sofi said...

Anonymous, ni i nyer emel, hana.arisya@gmail.com.
hubungilah , i cuba jwab sebaik mungkin.

Abdul Hadi Magnificence said...

Btul la nie.... klu student berbaloi tak join nie?...

feEzy said...

ape je keja yg die bg ek?? leh email x serba sedikit tentang job dirumah ni.. nk join tp macam was2 laa..

p/s: need feedback ~azrihafizi@gmail.com

sofi said...

Abdul Hadi Magnificence, ada emel? nnt kak sofi tunjukkan bukti pendapatan pd awak... emelkan ke hana.arisya@gmail.com

sofi said...

feEzy, sila rujuk emel, k!

Anonymous said...

sy pun salah sorg yg b'mint nak join jobdirumah ni..tp tak tau detail bnde2 ni cane sbnrnye..was2 gak psl job ni..bleh x email tntg job ni?klau sy nk tnye soaln tntg bnde ni agk2 dilyn x?

my email:fedy_naruto@yahoo.com

sofi said...

Anonymous, sila buka emel utk jawapannya

biskotlemau said...

jobdirumah nie sebenarnya buat kerja apa??saya student boleh join ker??boleh tak emailkan dgn lebih mendalam sebab sy berminat juga nak buat job dari rumah nie..Memandangkan student,nak keluar bt part time kadang2 xda masa..Terima kasih.

my email:canon_ain@yahoo.com

sofi said...

kak sofi dah hantar emel pd alamat emel di atas. bolehlah jenguk :)

sofi said...

insyaallah....

Amnan said...

As Salam akak,
Saya merupakan seorang pelajar yang sedang belajar di IPTA di Pantai Timur.Saya sedang mencari peluang pekerjaan seperti jurutaip atau data entry ker..Saya terdengar berkenaa JDR, tapi rasa ragu2 lah kak disebabkan kena bayar RM50 tuh..Saya tidak tahu program ini betul ke x?Sebab bila suruh tunjukkan bukti tiada siapa yang mahu tunjukkan..Mungkin di mata orang RM50 tuh satu nilai yang rendah @ sikit..Tapi bagi saya RM50 tuh boleh buat saya makan untuk 1-2 Minggu..Maklumlah saya ni student dan datang dari keluarga yang susah..Duit PTPTN saya catu sebab setiap bulan saya bagi kepada keluarga walaupun diaorang tidak mintak.Memandangkan kak dah join JDR, betul ker program nih kak?macam mane program nih berjalan?skop pekerjaan dia mcm mane?kak leh tunjukkan x macam mane kerja nya?saya berharap sgt..ni email saya : amnan_06@yahoo.com

sofi said...

kak sofi dah emelkan jawapan pd anda. harap anda sukakan jwpn itu.

diari cyra said...

sis, betul ke ni sis? saya ni tunggu tawaran nak sambung belajar. sambil tu nak kerja nak tampung yuran belajar apa semua nanti. lagi pun bosan duduk rumah takde buat pape. and 1 more thing, saya ni tak berapa pandai dlm b.i setakat baca and faham orang cakap or tulis je. nak tulis balik tak berapa mahir. kerja ni banyak guna b.i ke sis? boleh sis emelkan apa-2 yg boleh bantu saya dlm hal ni? ni emel saya. diaricyra@gmail.com

diari cyra said...
This comment has been removed by the author.
diari cyra said...

salam sis. saya nak tanya laa, betul ke JDR nii? ada kata scam. ada kata kena bid dengan orang lain nak dapat job tu. macam mana tu? saya ni tunggu tawaran nak belajar. sementara tu ingat nak kerja dulu, tapi dekat sini susah nak cari kerja sebab saya duduk kampung. ada pun kena balik malam, takde transport pulak. saya mcm berminat tapi takut tertipu. rm50 tu kalau nak belajar nanti macam-2 boleh guna. hehe. lagi satu kena pandai b.i ke? saya setakat baca and faham orang lain cakap or tulis b.i boleh la. nak taip balik or buat ayat susah sikit, tak berapa mahir. hehe. harap sis boleh tolong. emelkan pape yg berkaitan kat saya. diaricyra@gmail.com. thanks sis :)

sofi said...

kak sofi dah emelkan utk anda. harap dpt membantu... thanx

Anonymous said...

nk tengok contoh contoh job 2 boley x? email kat kasanova_mn@yahoo.com

Anonymous said...

kak,bole maklumat lebih lnjut,bg bukti tak tentang jobdirumah ni,termasuk salary yang akak dh terima..

email saya: maw_wan@yahoo.com

Anonymous said...

Hello, kak boleh tolong tgk contoh kerja yg kakak telah buat? Looks cool. Is it really the real thing?


email: darkdeaddisenchanted@yahoo.com.my

Anonymous said...

Kak boleh xplain tk pasal bnda ni. Sy berminat nk join laa.

Ni email saya : theory_hybrid22@yahoo.com

Anonymous said...

Saya berminat tp takut scam je. Baru kawin, terdesak nak cari duit lebih. Boleh explain pasal kerja ni? tolong ye -Zaidy

Ni email saya : dedek5183@gmail.com

Anonymous said...

salam, sya gak nk join jobdirumah tp cm confuse... bleh x sis explain the details... tq

email assam_kecut87@yahoo.com

sofi said...

rujuk emel ya..

Anonymous said...

salam..
saya berminat utk tau lebih lanjut tentang job2 yg kene buat via jobdirumah ni. n job2 yg akak dah buat..email ke syazzy_hyppy@yahoo.com. tq

zainabibrahim said...

salam..
nk tau juga pasai JDR(skop kerja, payment n bukti payment)..
thanks..
email: zainab_405@yahoo.com

sabri said...

ape je keja yg die bg ek?? leh email x serba sedikit tentang job dirumah ni.. nk join tp macam was2 laa..

p/s: need details ~ e_sabma@yahoo.com.my

Anonymous said...

sy pun bminat jg, tp bende ni btul ke? ble bg bukti ke???
kalau btul comfirm join ni,

email: ariffdante@gmail.com

Anonymous said...

salam kak.. saya student ipta, dan skrang ada wat partime keje fastfood.. penat keje, penat study.. so berharap sgt dpt real keje online.. sebab saya x der masalah nk online kat uma sewa nie.. saya ada terbaca atikel2 yg bgtau JDR tu scam.. kalo betul bukan scam saya nk tau lebih lanjut.. harap akak bleh emailkan pada saya azie7027@yahoo.com

Jessygurl2386 said...

salam..akak,sy pn berminat utk join job ni,arap akak bleh emailkan pd sy.

email : Jessygurl2386@yahoo.com

Thanks :)

Anonymous said...

akak..saye interested lah pasal job dirumah ny..akak tolong cer citer sked psal bende ny..cmne kejenye..camne prosesnye...boleh x akak tolong email kan kat email saye... sulaiman.man93@hotmail.com ....tengzz ea akak.. jasamu dikenang ^^,

sofi said...

kepada semua, kak sofi dah emelkan. kalau ada yg x jelas, boleh tanya lg. hehe....

sofi said...

sulaiman, anda punya emel xdpt send la... sori

Jessygurl2386 said...

Salam akak..

gamba yg akak attach kt email tu xnmpak la,gamba blur..huhu..bleh akak attach lg skali x? sori kalu mnyusahkan akak..thanks! ;)

Email : Jessygurl2386@yahoo.com

Anonymous said...

cube try sulaiman.man93@yahoo.co.nz ....tak pon aq send kat FB saye..nickname kurozu aiman...hehehe...sowie ea law akak xleh send...btw tengzz sgt2...

Rynn said...

akak , saya nak tanya lah , jdr kan kejanye menaip , sye nak tanya lebih lanjut lah , ape jenis data yg kite kena taip , rieeny93@yahoo.com

cuking said...

salam akak..sy nk tau lebih lanjut..pls email me : sriizzati@yahoo.com
thnx sgt2.. :)

Asheda said...

Hi kak..Boleh email kat saya tak details ttg job nie..
Mcm berminat, tapi taknakla sampai kena tipu..heheh
Ni email saya..asheda_0609@yahoo.com
Thanks kak..

Anonymous said...

berminat ttg JDR nie..boleh bagitahu details? email:aseanboy980yahoo.com thank you.

Syad Said said...

akak tolong emelkan kat saya jugak boleh tak? sbb saya pun berminat nak join. susah tak nk dpt job bila kena bid tu? sbbnya mesti dah ramai sgt yang join so competition pun mesti sengit kan?

Syad Said said...

emel saya melrosewell@yahoo.co.uk. thanks kak sofi

tuah said...

kak sy pon nk tau lbih knjut n sy ni student g,,,seswai ke sy wat JDR ni??...sush x keje dy??

tuah said...

n sblm sy lpe...akak send kt email sy erk...
tuah_exora@yahoo.com...
tq kak

tuah said...

n sblm sy lpe...akak send kt email sy erk...
tuah_exora@yahoo.com...
tq kak

Syafila Abidin said...

salam.. kak, saya nak bukti pendapatan akak. lepastu boleh terangkan detail ttg pekerjaan ni? tq

asyafila@yahoo.com

Anonymous said...

slm kak. tolong emelkan sy pe ug perlu dibuat dlm JDR ni. sy sgt berminat utk tambah pendapatan. tq.
askadd2002@yahoo.co.uk

Anonymous said...

Salam, sy brminat nk masuk JDR ni, sy nk tnya mcm mane pmbyaran gaji dibuat, setahu sy ia dlm nilai USD dan melalui PayPal juga, jd bgaimana klau kita nk dpatkn dlm bntuk cash dlm nilai RM ni, sy tidak arif sgt mengenai PayPal2 ni, perlu buka akaun ker? perlu ade kad debit ker ape2 ker? hrap dpt jelaskn pd sy, juga klau bleh sertakn cntoh bukti gaji yg telah anda perolehi. Ini emel sy:
hkhairul@ymail.com
Terima kasih.

lurun namzar said...

akak.
saya dh anto emel mengenai prtanyaan saya. klu bleh, akak bgtau skop keje camner.
nie emel saya ; red_suemin@yahoo.com

sofi said...

kepada semua yang x sempat dibalas komen2 anda, sila ke http://www.anasofiya.com/2012/04/jobdirumah-bukan-scam.html

kak sofi dah cuba jawab sebaik mungkin... ty

Anonymous said...

Salam, bg detail n bukti bayaran yg diperolehi. Saya berminat nk sertai. Terima kasih.
hkhairul@ymail.com

Roy said...

Salam, bg detail n bukti bayaran yg diperolehi, saya berminat nk sertai. Terma Kasih.
hkhairul@ymail.com

Anonymous said...

pliz emel kan saya bukti2 yg jobdirumah ni btul akak, sy nk msuk, tp was2 :(
thanks :)
safwanmad247@yahoo.com.my

customers said...

akak saya pun berminat..leh x akak emailkan kat saya detainye n apa yang perlu dibuat..lagi satu kenapa kena bayar 50 pulak ea?

customers said...

akak tolong email detail pada saya ea..saya rasa was2 la sebab kena bayar..neworga@yahoo.com..thanx akak cantik.

sofi said...

kepada semua yang bertanya, again, kak sofi dah hantarkan emel. kalau masih ada pertanyaan boleh pm kat gmail atau mesej di facebook Kak Sofi. ty

Khairani Naziati said...

salam kak...mcm mne nk join bnde nie??
dan ape 2 agen affliate??
kite kne promosi web ke?

sofi said...

nak join? masuk ke iklannya dan ikut aje arahan tertera...
keistimewaan jdr ialah, kia jadi ejen tapi x buat papepun. kak sofi x promot pun hanya letak banner di blog ini dan blog suami.

Anonymous said...

salam ..akak lau stnt ok x wak jobdirumah nie?? die bgi job cmne?? tkot 6t busy wak job jer 6t heehehhee nurlia_yana@yahoo.com....tolong email detail kak...tq.....tlg bg taw jmne job yg dberi n tnjuk bukti hehehhe tq kak

Anonymous said...

salam akak...email detail...nurlia_yana@yahoo.com

Anonymous said...

salam..betul ke jobdirumah nie boleh mendatangkan hasil,boleh kongsikan serba sedikit kejayaan.
akma_jtk@yahoo.com

syahirah zulkefely said...

hye kak boleh email pada saya jugak tentang jdr ni? saye tringin nk pendapatan lebih..thanxs kak

syahirah zulkefely said...

hye kak boleh tlg email pada saya tentang skop keje jdr ni?saya berminat tapi was2..thanxs kak

Kerja Sambilan Di Rumah said...

sesiapa yang nak buat kerja sambilan dari rumah bolehlah berdaftar menjadi agen affiliate dulu. Yang saya boleh komen adalah jobdirumah ni tak tipu. Komisen akan dibayar. saya dah 3 kali dapat komisen

Zalie Mustapha said...

Emm...nak join...kerjanya mcmana..

zana_liena@yahoo.com..

Zalie Mustapha said...

Nak Join...kerja nya macamana?..pendapatan nya juga....

Boleh terangkan...

zana_liena@yahoo.com

hasmiliwari said...

salam akak sofi...
saya berminat nak join JDR nie....boleh akak send detail2 nye kat email sy?

hasmiliwari@yahoo.com

terima kasih byk2 kak

Anonymous said...

Salam kak sofi hrp btaw detail ea psal jobdirumah ni, sbb brminat ni. Email sye.
akeepdagreat10@gmail.com
Trima ksih atas bntuan kak

hanagembira said...

salam akak.. boleh email kat saya .. saya berminat tp takut kene tipu huhu
hana_chick149@yahoo.co.uk

Anonymous said...

salam akak....boleh emel pd sy detail ttg jobdirumah...sy berminat tp was was...

n.nizamia@gmail.com

tq

sofi said...

thanx. ada juga yang dah berjaya. alhamdulillah...

sofi said...

salam.... kepada semua yang bertanya, kak sofi dah hantarkan emel serta bukti kepada alamat emel anda. thanx

eLLa n aLia said...

saya pun baru join dan baru didaftarkan pun.. memang banyak job kat sini.. sama macam freelance dan elance gak.. yang bagusnya, dengan jobdirumah ni, diorang bagi panduan..

review jobdirumah

sofi said...

btol tu... basnyak kerja yg boleh kita buat, kan?

Anonymous said...

Salam kak.. Sy berminat juge.. Tp nak akak bg sy bukti yg leh bwt sy percaye.. Sy ni org susah.. Sy nk tau contoh kerja n skop kerja.. Thanks kak.. Tolong sy ye..
Email= swastikas_9@yahoo.com.my

sofi said...

sudah dijawab. sila tengok emel, k!

Anonymous said...

hi...leh email x bukti pasal jobdirumah ni. Nak tahu lagi keje2 yg ditawarkan. thx.
yasomanan88@gmail.com

Sarina said...

hai ....sayapun nak tgk bukti yg jobdirumah ni mmg betul2 boleh dipercayai dan terbukti memberi pulangan. Sebelum ni saya ada follow blog yg bernama nurfa22 dia pun baru join jobdirumah. Tapi selepas perkongsian maklumat yg ke 3 pasal jobdirumah yg dia post dlm blog dia saya dapati entri tu dah tak ada. Jadi saya tak tahu apa kesudahan nurfa22 ni sama ada dia berjaya mencari kebenaran pasal jobdirumah ni ke tak. Email saya (dukerina22@gmail.com) thanks.

Sarina said...

Hai saya juga nak tahu bukti yg jobdirumah ini mmg boleh dipercayai and betul boleh beri pulangan. Sebelum ni saya ada follow blog nurfa22 dia baru join jobdirumah n ada berkongsi maklumat tetapi sampai entri dia yg ke-3 je lps dia dpt panduan jobdirumah tu. N skrg saya dpti entri dia pasal jobdirumah tu dah xde. Jd saya tak tahu sama ada dia berjaya temui jawapan atau tak dgn jobdirumah ni selepas dah byr RM50 tu. Email saya dukerina22@gmail.com. Thanks

farah said...

salam sis...sye tgh nak cri kerja part time tuk tambah wet bulan2 sye..lau x keberatan blh x sis ajar sye cre2 nak wat jobdirumah nie..email sye..lydia_maisara@yahoo.com..harap sngt sisi dpt bantu..:)

Anonymous said...

sy berminat nk join..tlg email kpd sy maklumat lanjut
g_orange@ymail.com

Bibi89 said...

Hi..sy brminat nk tahu lebih lanjut mngenai JDR nie..Slu gak jenguk2 ke lmn web tue tp msh was2 nak join sebab bila msuk forum ada ckp nie scam sb prlu byr rm50 dlu. Ini email sy,
bibi230689@gmail.com

Anonymous said...

salam..leh bg email detail x psl JDR..sueada26@gmail.com..tmaksh :)

Anonymous said...

kak,kalau tak de blog atau website masih blh tak?

Anonymous said...

kak..email cntoh2 kje die..tq.n bukti dpt duet

Anonymous said...

howddin@ymail.com

Anonymous said...

sy berminat nak tahu..blh email fyrus_22@yahoo.com

Anonymous said...

Saya berminat gak. Senang ke keje dia? Tolong bagi contoh. myliza_04@yahoo.com.my

hani said...

assalam kak..sy pn berminat nk tau sal job di rumah nie... akak email kat sy ek camne keje die n bukti skali..thanks..
hanieypisces@gmail.com

Seorang lelaki menumpang hidup di bumi Malaysia bertuah said...

Dah lama admin x reply komen2 dorang nih...
Adakah kita perlu beri no account bank kita kepada majikan ?
job yang diterima domestik atau luar negara ?
sila emelkan kepada saya emailpaan@gmail.com...
need your help...

Anonymous said...

akak, blh beri penerangan pada saya x pasal benda ni?

*susidayana@yahoo.com

sofi said...

kepada semua yang sudi komen, thanx. kak sofi dah emelkan jawapan ke mailbox anda. sila buka dan baca hehe. maaf lambat balas. harap anda dapat memahaminya.

Anonymous said...

Salam kak sofi.. Boleh tak kak sofi emelkan jawapan kak sofi kat emel saya: wans.aliqays@yahoo.com
Thanks ye kak.. Saya nk cuba juga benda-benda macam nih...tapi takut tak sesuai dengan jiwa jer...huhu Sekurang2nya, dengan jawapan kak sofi, saya dapat buat pilihan dengan baik.. =)

- Wans -

Anonymous said...

Salam.sya nk tanya apakah kerja di bagi oleh pihak jobdirumah

mohdnoor0490@yahoo.com

wan iqbal said...

as salam.bole x akak tolong emelkn kepada saya butiran n contoh keje yg diorg bg..sbb sy mmg berminat nk join..thnx:-)

wan_vodka@yahoo.com

wan iqbal said...

as salam kak..bole x akak tlg emelkn kepada sy butiran n contoh keje yg diorg bg..sbb sy mmg berminat nk join..thnx:-)

wan_vodka@yahoo.com

typical aida said...

assalamualaikum, sy nak tau lebih lanjut ttg job di rumah ni. Boleh emailkn info ke flyawayballoon@yahoo.com..thanks kak :)

Anonymous said...

assalamualaykum...kak sofi..sy minta tlg utk akk jelaskan tntg job di rumah.masih samar2 lagi tntg tugas kerja yg ditawarkan.
email najm20128@yahoo.com

alieyagirlzie said...

saya dah join jobdirumah ni...pastu dapat offer dari satu company nih.. tp saya x berapa pasti betul ke x.. job ni suruh saya taip dlm ruangan typethatbiz..bley bagi penerangan x mengenai typethatbiz nih...ader x sape2 kat sini yang dapat job nih....boleh percaya ke???

alieyagirlzie said...

salam kak sofi....sy dah dpt jobdirumah yg suh saya taip data..tapi melalui typethatbiz..sy x pasti ni betul ke x....sape2 yg ada pengalaman n dapat job mcm sy nih ley x tolg reply...betul ke x ader job mcm nih???

alieyagirlzie said...

email sy alieyagirlzie@yahoo.com.....sape2 yg ader experience ni pliz bantu....sy ader dpt job yg ditwarkn seperti data entry tapi sy x pasti betul ke x...job tu kena melalui typethatbiz n kejenya hanya masukkan abjad..harap kak sofi bley bagi penerangan dengan lebih lanjut lagi.

alieyagirlzie said...

kak pliz email saya alieyagirlzie@yahoo.com...saya nak tau ngan lebih lanjut lagi...tq

Anonymous said...

Salam.kak nk joint mcmana? Boleh bg detail at shaidah85@yahoo.com

Anonymous said...

salam akak, bley email kat saya x mcm mane job die 2, n mcm mane nk join..thx kak..tyahamzah@hotmail.com

Anonymous said...

Boleh e-mail info kepada sya juga mnf86_private@yahoo.com.my..tqvm

Anonymous said...

Kak saya baru mahu join.macam mana saya mahu tahu yg ini betul.kalau kita habis satu projek dalam berapa lama kita boleh dapat duit.boleh email info kepada saya.sivasoul1619@gmail.com

Anonymous said...

Boleh tak dapat bukti sebab sya ada daftar sebelum sehari.tapi sya rasa ragu.boleh tak dapat bukti? Email kat deepa_yaseene@yahoo.com

kin said...

salam kak, sy pun bru bce psl iklan ni. nk try tp takut, rm50 tu bg sy byk sgt..sy student kak.. klu internet sy slow xpe ke? sy harap yg ni btol2 x menipu.. tlg email details kt sy ye kak

norashikinmj88@gmail.com

Anonymous said...

kak..perlu ke ada paypal ye?
blh akk email kt sy details kj ni..
email sy..ilya_adira88@yahoo.com.my

sofi said...

harap maaf semua, lambat balas. sebenarnya kak sofi dah emelkan jawapan kepada anda mengikut alamat emel yang anda bagi. thanx sbb berminat.

Anonymous said...

salam..sy pn nk bukti...sbb sy nk berenti kja dah..nk cari pendapatan baru...ni email sy..syafa_achik@yahoo.com..thnks ya

sofi said...

rezeki ada di mana2, kan. selamat mencuba...

Fazz said...

Assalamualaikum...akak, boleh tak emailkan kat saya skop kerja JDR ni..dan lagi satu berbaloi tak pendapatan yang diterima...

email:yocha_iman@yahoo.com

Anonymous said...

assalamualaikum..kak..emailkan kat sy skali ye..brmnt jgk..tp was2.. hehe..

email: aietcrumb@gmail.com

berry said...

btul ka ne kak?sy tringin nk cuba tp tkut la huhu ada bukti x?

berry said...

akak btul ka ne?sy bmint la tp tkut kna tipu..emailkn kt sy jgk ya kak:)

email: berryceladon@gmail.com

Anonymous said...

salam kak.. bleh akak bg ap2 review ttg JDR ni? ad bukti tk? klu ok, sy nk join.. semoga rezeki akak bertambah bila kita berkongsi ilmu.. :) alwie87@yahoo.com.sg

Anonymous said...

nak jgk..emailkan ke eina777@yahoo.com

cik puteri said...

salam kak sofi saya baru habis belajar.. cari kerja xdapat2.. saya nak try lah jobdirumah nie.. tolong bagi tunjuk ajar plizz email: puteriamnani@yahoo.com thank kak..

Anonymous said...

Assalamualaikum kak, boleh email kat saya tak details pasal jdr ni? Kerja mcm mana, bukti pendapatan akak n etc. Nak tau sgt.. Thanksss... ;)

lynnfauzi@yahoo.com

Anonymous said...

Assalamualaikum Kak Sofi, tolonglah saya, saya ingin sangat nak buat duit lebih ni. Tolong hantar detail.

EmperorTyrael@yahoo.com

Carigold banyak sangat komen kata ini cuma palsu.

Anonymous said...

EmperorTyrael@yahoo.com

sofi said...

wslm. it is not a scam. sehinggs semalam, kak sofi dh dpt lebih rm1000 dan ada kawan yg sudah berjaya buat duit. positifkan minda. kalau asyik dengar yg negatif, negatiflah jadinya

Anonymous said...

salam kak,

boleh emailkan pada saya?

sy ni tengah menganggur. susah jugak asyik pakai duit mak bapak je. mintak tolong ye.

hello_iceman@yahoo.com

terima kasih!

Cinda Syuhada said...

assalamualaikum kak.... tlg email kt saye.... rase berminat.....

cinda_0805@yahoo.com

thnks....

Anonymous said...

Salam kak,

Saya berminat nak joint.. tapi sebelum saya joint dgn jobdirumah.com ni saya minta akak terangkan sedikit sebanyak tentang job ni.

email saya : zaihasra78@gmail.com

Thank you..

Anonymous said...

bole email kepada saya lebih detai sekali dgn bukti pembayaran

email saya: n.shadira@yahoo.com

Anonymous said...

boleh email dengan saya lebih detail berkaitan jobdirumah dan bukti2 pembayaran

email: n.shadira@yahoo.com

Anonymous said...

Kak..tlg emailkn kpd sy bukti2 buat krja2 JDR ni..n klu blh cntoh utk krja2 yg mrk bg..thnk u..


email::signifitionchance@gmail.com

aryabdullah said...

Dear kak sofi..saya nak minta pandangan akak..saya ada kerja sepenuh masa tapi gaji tidak cukup utk menampung perbelanjaan dan hutang bulanan dan mempunyai anak kecil..adakah jobdirumah ni boleh membantu meringankan beban saya.tolong bg info to my email plssss!! mrs.shinobi4982@gmail.com

aryabdullah said...

Salam kak..saya bekerja sepenuh masa dan gaji tidak mencukupi sila bantu bagi info utk ringankan beban saya.pls email saya mrs.shinobi4982@gmail.com

aryabdullah said...

Dear kak sofi..saya nak minta pandangan akak..saya ada kerja sepenuh masa tapi gaji tidak cukup utk menampung perbelanjaan dan hutang bulanan dan mempunyai anak kecil..adakah jobdirumah ni boleh membantu meringankan beban saya.tolong bg info to my email plssss!! mrs.shinobi4982@gmail.com

Anonymous said...

Salam k.sofi...sy juga berminat dgn jobdirumah ni...disamping utk menambah pendapatan keluarga.boleh akak terangkn mcamna proses n job yg kte kena buat.lagi satu saya kurang mahir dlm b.i..adakah sy berpeluang utk mendapat kerja .boleh akak emelkn kpd sy contoh2 kerja yg telah akak buat berserta bukti pendapatan akak supaya sy lebih yakin untuk menyertai jobdirumah ini.
Ini emel sy..norleya2306@gmail.com
Tq akak krn sudi membantu

fiq said...

Saya nak tanya.. selepas saya sudah bayar rm50 ada ape2 bayaran lagi ke utk saya dpt kerja dan terima bayaran nanti.. ada cara yg terbaik ke utk saya.. email saya fiqueeee@ gmail.com

fiq said...

Saya nak tanya.. selepas saya sudah bayar rm50 ada ape2 bayaran lagi ke utk saya dpt kerja dan terima bayaran nanti.. ada cara yg terbaik ke utk saya.. email saya fiqueeee@ gmail.com

cRix said...

salam, kak sofi, boleh emelkan kepada saya? juliettswett@yahoo.com tq! :D

rinarinza said...

Salam Sofi...

Akak minat nak buat part time... Email kat akak ye... rinarinza@yahoo.com... Txs..

Anonymous said...

hai..
nak tau lebih detail about JDR ni..ansisdo@yahoo.com.thanks

Anonymous said...

slm,blh x emel kn pada sy detail tntg kerja ni,cara dia org byar gaji smua,sy mcm x brapa fhm la,trima kasih kak... neesha_nash@yahoo.com

Anonymous said...

Kak boleh emailkan detail kat sy x? Thanks ye ^_^ syida.muhajir@gmail.com

Anonymous said...

Assalam kak, pls emel me kat miza.rosnan@gmail.com...

Sy btul2 intrested ttg benda ni..

Tqvm

Anonymous said...

Salam, bole email saya pasal ni? Lau xde paypal mcm mn ye? Email saya ham_idea@yahoo.com

Muhd Shafiq said...

kak camne nk buat projek pertama tu yer....kene ad blog ke..?????
feeqmoon1104@gmail.com

Anonymous said...

Salam, saya berminat untuk mendapatkan maklumat mengenai JDR ni? BUleh tak email kpd saya :azlida_80@yahoo.com

Anonymous said...

Assalamualykum, saya berminat untuk tahu lebih lanjut berkenaan JDR ini. Boleh tolong email makumat pada saya ke ujikadir@gmail.com. Terma kasih.

Shim0507 said...

As'salam....
saya berminat nak joint tapi takut tertipu...RM50 tu mungkin kecil nilainya pada mata org lain tp besar abgi saya....
Harap cik Sofi boleh bagi bukti2 yg benda ni bukan bohong & boleh dipercayai.....email saya.... hasimah@gmail.com
Terima Kasih....

Anonymous said...

tolong emailkan saya bukti2 nyer...takut tertipu...
hasimah@gmail.com

Anonymous said...

kak cite tntng kerja y diberi jdr..
nbv1229@yahoo.co.uk

eyka said...

salam..kak,
saya pun nak tahu jgk apa skop kerja job dirumah ni?
memerlukan masa yg pack ke tak?
saya tringin nak join, tapi risau
takut tak boleh buat plak kerja yg diberi tu..
eyka911@yahoo.com
trima kasih..

Anonymous said...

salam sofi...

saya juga seperti mereka, berminat untuk tahu lebih lagi pasal JDR

emel saya: syhcnyl@yahoo.com

tq

Anonymous said...

Salam kak.
Boleh email kat saya mcam mana job di rumah ni berfungsi dan cara kerja nya?
Email : anessadnan@gmail.com
Terima Kasih.

Mastura Seri said...

salam kak... tolong emailkan pada saya maklumat , cara dan semua butiran mengenai JDR nie. mcm berminat.. masturaseri@gmail.com

emma said...

salam kak, tolong email saya maklumat jdr...terima kasih jumble_trouble90@yahoo.com

emma said...

salam kak, tolong email saya maklumat jdr...terima kasih jumble_trouble90@yahoo.com

emma said...

kaka email saya jumble_trouble90@yahoo.com

fia said...

salam.. akk,sy telah pun mendaftar dgn JDR ni, br 2 hr.. so,skrg ni sy xtau nk apply kerja yg mn 1. bley x akk bg cadangan??
ni email sy sofiecyg@yahoo.com

Luqman said...

salam..akak bley tlg explainkn kt sy tntang job dirumah?..saya student lg n mmerlukan duet sampiangan...tq
email: mangamefreak@gmail.com

Anonymous said...

salam akak...saya ada juga buat research pasal jobdirumah dan ada terbaca 2 artikel jdr di blog cik tom...

1. http://www.ciktom.com/kerja-sambilan-dari-rumah-part-time/
2. http://www.ciktom.com/jobdirumah-info-tentang-kerja-sambilan-jobdirumah/

yang akak sofi promosi ini sama ke dgn yg dlm blog cik tom??harap akak respon sbb sy betul2 nak cr duit sampingan..

nazyra said...

salam akak , boleh explain dekat sye pasal jobdirumah ni ?

ni email sye :
heartofgem93@yahoo.com

munirah said...

Salam akak,

Saya terbaca mengenai jobdirumah, dan saya agak berminat sebab saya perlukan duit sampingan. bOleh akak email lebih lanjut pasal JDR, tentang skop kerja & contoh2 kerja yang ditawarkan

Nie email saya
see_f4@yahoo.com. terima kasih

Mohd Firdaus Mohd Jamil said...

Salam, boleh bagi tahu saya serba sedikit tentang JDR nie... email saya fidoss88@yahoo.com.. tqvm.

Anonymous said...

assalamualaikum akak,

saya berminat dengan job.dirumah,
boleh akak emailkan details sume ttg cara keje n payment die sbagai bukti?takut tertipu la..
terima kasih.

syiro_gudgurl@yahoo.com

azna_01 said...

slm sis, nak tau jugak...kadang2 takut gak bende nih x betul. boleh email sy sis? azna01@gmail.com...tq sis

Anonymous said...

Slm kak sofi...bleh details x tentang JDR nie...sy dah mcm2 masuk...tp semuanya x berjaya..dari yg promote website,sampailah mcm2 lg..modal mmg dh byk keluar..tp xde 1 pun yg dapat balik..dlm byk2 yg sy dah joint inilah modal yg paling kecil..
ini email sy reen_reeq@yahoo.com...tq...

Anonymous said...

salam kak sofi.
saya student ipta dan tiada masa nak keje part time.
takut ganggu pelajaran..sy agak berminat dengan job di rumah ni..boleh x akak tolong explain dkt sy via email on how the job is done and the working scope..sy harap akak dapat bantu..thanx kak sofi :)

email saya yuk_grown26@yahoo.com

Anonymous said...

salam , betul tu saya pon x berapa faham . saya dah baca kat blog2 lain. memang menarik, nak bayar kat mana RM50 tu? Saya sangat berminat nak join ni.

ni email saya: aidilomar88@gmail.com

aku punya said...

salam..akak saya amat brminat dgn kerja jobdirumah nie..tapi saya masih blur macam mana nak buat kerja nie..harap akak dpt explain..thanks kak sofi :) really appreciate it..

Ana Houd said...

Assalamualaikum w.b.t sofi...akak pun sprt mereka yg lain memerlukan bukti yg lebih meyakinkan ttg JDR ni. Akak ibu tunggal yg perlu job ni utk tambah pendapatan...blh tlg emelkan akak buktinya.. ana_houd@yahoo.com

Anonymous said...

kak..sye amir...nk tnye..ape yg perlu kite wat sbnr nye bler dh join job di rumah ni?? ni email sye..tlg explain ye... comeon_screwtherules4@yahoo,com

Hadira said...

Salam kak sofi ... sy berminat lebih lanjut ttg jdr.... mcm mne cara kerja jdr ni... hope akak email saya hadira_salewis95@yahoo.com. terima kasih membantu :)

Anonymous said...

salam sy hadira...sy berminat ketahui lebih lanjut... kak sofi ni email hadira_salewis95@yahoo.com.. hope boleh membantu... terima kasih kak sofi..

sofi said...

kepada anda yang bertanya, sila baca
entri ini
baca tiap link yang kak sofi berikan. di sana ada jawapannya. thanks

sofi said...

hhhh

Post a Comment

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.

Ping Busuk