apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

26.12.11

Masukkan emel anda, ya!

Assalamualaikum...

Hari ini nak cerita sikit fasal benda ni. E mel subscription dr feedburner. Tahukah anda bahawa jika anda hendak tahu apakah 'recent post' dalam blog2 yg ada emel subscrtibe ni, anda hanya perlu masukkan dalam bahagian berlabel 'subscribe' seperti dalam contoh gambar kat bawah ni. (yang ada anak panah tu!). Masukkan saja alamat emel anda di sana dan nanti, bila saja aku masuk n3 baru, pasti anda akan menerima notification daripada feedburner. Jadi, tidaklah anda tertanya2 sama ada sesuatu n3 kesukaan anda sudah dimasukkan atau belum. Menarik, kan?
 


Benda ni blog2 femes macam penulisan2u dah lama buat. Aku baru aje nak belajar, hehe. Semua demi kemudahan anda, pengunjung setia LUAHAN.

Harap anda sukanya!

p/s: tekan borang yang kedua, di bawah simbol 

 Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

2 ulasan:

  1. maksudnya kita subscribe certain2 entry sahaja ke?

    BalasPadam
  2. Nurul.Liyana, bila anda isi emel kat situ, tiap kali kak sofi masuk n3 baru, anda akan diberitahu. mcm FB tu ada notification, kan? mcm tu laa..

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.