apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

30.12.11

Macam-macam cara nak ajak kahwin, tau!

Assalamualaikum...

Ada macam-macam cara nak propose pada kekasih hati. Nak pujuk dia agar mahu kahwin dengan anda. Kalau anda kekurangan idea, di sini ada satu cara yang gempak. Even, Ryan Seacrest pun sukakan cara yang ini. Kenal ke Ryan Seacrest? Alahh, si hensem pengacara American Idol tu??

Okey, cara yang anda akan lihat dalam video nanti memanglah bukan cara yang biasa diamalkan oleh orang Islam, k! Ini cara orang barat tapi enjoylah tengok video ni. untuk suka2 saja, ya!





Meme Proposal | Tim * Audrey from Crazy Monkey Studio on Vimeo.


 Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

4 ulasan:

  1. salam kak sifi,

    saya pernah tgk yg islamic version nya....hihihi.tak tau laa akak da tgk ke belum.

    ni link nya

    http://www.youtube.com/watch?v=3k75QdqW9Yk

    cheers,
    Sumi

    BalasPadam
  2. Sgt romantik. moga-moga hubungan mereka berkekalan & diredhai Allah s.w.t.

    BalasPadam
  3. Sumi, sememangnya setuju sangat-sangat..

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.