Follow Us @soratemplates

3.12.11

Lagu yang terpilih ke AJL akhir, 29.1.2012

Assalamualaikum..... 





12 lagu yang telah dipilih untuk bertanding di peringkat akhir Anugerah Juara Lagu (tak ingat kali ke berapa), akan diadakan pada 29.1.2012 nanti.

Ini senarainya:

1. Kalau Berpacaran - Shohaimi Mior Hassan/Ana Raffali/Altimet 

2. Karma - Faizal Tahir 

3. Penakut - Yuna 

4. Sedetik Lebih - Anuar Zain 

5. Gadis Semasa - Yuna 

6. Awan Nano - Hafiz 

7. Cinta Muka Buku - Najwa Latif 

8. Beribu Sesalan - Ning Baizura/Jaclyn Victor/Shila Amzah

9. Kekanda Adinda - Atilia & Monoloque 

10. Wanita Seluruh Dunia - Projek Pistol 

11. Sungai Lui - Aizat 

12. Kisah Hati - Alyah 

dah jadi caca marba dah blog aku ni hehe... jangan marah, okey! Oh ya, anda rasa mampu tak sedetik lebih jadi juara? Atau sejak AIM, nanti ada yang kesian kat Yuna, terus bagi anugerah tu pada Yuna. Tak mustahil, kan?

psst! sebenarnya, aku hanya tahu dua lagu aje kata atas tu. lagu nyanyian anuar zain dengan alyah. yang lain2....hmm..

================================

6 ulasan:

  1. ha ah lah cikgu...nampak mcm serabut sket...yang sebelum ni ok jep... cikgu bila nak ada cerpen baru...saya ni duk tertunggu2 cerpen cikgu...

    BalasPadam
  2. kak nora, iya ke? tapi x tahu kenapa..yg lama tu asyik dpt amaran dr blogger. tu yg tukar template ni. x suka ke? x cantik? hehe... alamak, kena tukar lainlah pulak...

    BalasPadam
  3. kak sofi. beribu sesalan mungkin ada chance kat vokal. mantap betul suara ketiga2xnya. ning, jack n shila n tak lupa anuar jgk sdetik lebih. he... karma pun best sbb faizal tahir. mesti best dianya persembahan. he...

    BalasPadam
  4. template cantik kak. cuma space dia tu kedekut. pdhal bnyk space. mgkin akak patut cari yg full page nya. :D

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.