apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

5.12.11

Lagi: Ombak Rindu

Assalamualaikum..... 
budak kecil tolong pejam mata, ya!


hotnyer gambar ni... 
Patutla pawagam penuh ya? eh..hm..

tak sayang mulut betul aku nih... hehe

so, ada laporan...

Di dalam akhbar tabloid, Sinar Harian, yang kata Ombak Rindu berjaya meraih kutipan hari pertama dipawagam seluruh negara berjumlah RM750,000. 

ada yang kata lebih lagi...

mencecah RM2 juta selepas tiga hari tayangan seluruh Malaysia.

malah...

topik Ombak Rindu berada di dalam senarai "trending topic" Twitter di Malaysia selama 5 hari berturut-turut sekaligus membuktikan filem itu menjadi buah mulut di kalangan pengguna media sosial tersebut.

tapi ada satu komen di malaysiandigest yang buat aku sedikit tersentak...

Irfan 2011-12-05 12:26
Ya..bahagialah dengan nikmat dunia..
Semoga kita semua mendapat petunjuk..
Azab Allah itu amat amat pedih.

Benar kata Irfan, Azab ALLAH itu amat-amat pedih...

sofi: rasa malu pulak tengok gambar kat atas tu...

================================

6 ulasan:

  1. sbb 2 la nvl xsesuai d film kan...
    lbh2 lg nvl yg byk bab2 romantik cmni...

    p/s - nvl 'hak cinta trpelihara' yg ad nilai2 prshbatn tu xde sape2 nk jdkn film ke? :D
    'kasihku abadi' yg sedih tu ke... :( ;)

    BalasPadam
  2. Anonymous, x de nilai2 komersial kut... kl ada bab ranjang, br laku (agaknya la..)

    BalasPadam
  3. sedih nya tgk filem nih, langsung lari dr novel asal. asal ada adegan hot je br org nk tgk... hish...

    BalasPadam
  4. adela, kih, kih, kih... no comment

    BalasPadam
  5. dah pi tgok..mmg ada beberapa adegan mcm kat gmbar tuh..sampai saya rasa tak selesa..betul2 tak selesa (geleng kepala)

    BalasPadam
  6. Faiz, x leh bawak anak, ya? hehe... hmm

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.