Luahan

apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

Assalamualaikum..... Inilah wajah lelaki yang segak bergaya dalam iklan Vaseline Men. Orang Indonesia, namanya Darius Sinathrya. Muda lag...

Darius Sinathrya: Rugi anda tak tidur malam kerana dia....

By Disember 11, 2011

Assalamualaikum.....

Inilah wajah lelaki yang segak bergaya dalam iklan Vaseline Men. Orang Indonesia, namanya Darius Sinathrya. Muda lagi umurnya dalam 26 tahun tetapi dah kahwin malah dah ada anak tiga orang. Dia sangat terkenal kerana kerjayanya: aktor, model, pengacara... Hmm....



Anak aku selalu tanya, kenapa aku tak bubuh gambar hero dan heroin aku kat novel dalam blog ni. Soalan cepu emas, hehe... iyalah.. orang lain selalu masukkan gambar dennis oh jadi hero. Aku? 


Sebenarnya, tak ada! Memang tak ada. Malah Darius ni pun, tak pernah masuk dalam gambaran hero aku. Tapi, antara wajah-wajah lelaki yang menarik, pada pandangan akulah... inilah dia! Apa kata anda?


================================

You Might Also Like

2 comments

  1. taste kita tak sama la kak sofi...tak pe tak yah nak berebut...hehe

    BalasPadam
  2. nim, ha'ah ,kan? x yah rebut. ambil dia ni ..perghhh...

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.