apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

28.12.11

Comey nyer anak Dr Sheikh Muzaffar. Tengok ni!!

Assalamualaikum... 
jom kita tengok anak sheikh muzaffar dengan dr harlina yang comey lote...

Mak pak comel, cute, hensem, menawan..haha... Anak? 
Rasa nak cubit2 pipi dia, kan? comeynyerrr! Sapa nama?
nama saya.. sophea isabella.. 
waduhhh!!! sedapnyerrr
mak dia senyum, dia pun senyum jugak!
ayah dia fikir nak ke angkasa lepas lagi, dia pun fikir jugak.. 
tapi dia nak ke mana, ek?
ooo...nak pergi bidor saja..... ok gud niteee...

foto ehsan daripada blog ini...

 Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.