Follow Us @soratemplates

26.12.11

Apa Depa Kata?

Assalamualaikum...

Tahun 2011 dah tinggal beberapa hari saja lagi. Tentu ada sesuatu yang dikatakan oleh seseorang sepanjang tahun ini yang kita ingat. Betul tak? Ada yang pedih, ada yang lucu, ada yang merupakan nasihat, ada juga sindiran. Semua, kita biarkan berlegar dalam kepala. Biar kita sahaja yang tahu dan cuba menyelaminya.

Namun, ada beberapa orang terkenal telah mengatakan sesuatu dan ia menjadi popular sepajang tahun ini. Nak tahu? Okey, oleh kerana aku dapatnya di Yahoo dalam bahasa inggeris, aku rasa, lebihbaiklah kalau aku biarkan saja kata-kata mereka kekal dalam bahasa itu.

5. Tuesday, Nov. 22, 2011
Sri Lanka's Members of Parliament of main opposition United National Party and government members of parliament clash as President Mahinda Rajapaksa presents the 2012 budget in Parliament in Colombo, November 21, 2011
Today our Parliament became a symbol of lawlessness ... We had to leave the chamber for our safety.
- RANIL WICKREMESINGHE,
Sri Lankan opposition leader, after lawmakers in the ruling party attacked members of his United National Party protesting in Parliament as President Mahinda Rajapaksa presented next year's budget

4. Monday, Nov. 21, 2011
EAST LONDON, SOUTH AFRICA - SEPTEMBER 2008: A nurse prepares drugs for patients at the Keiskamma Trust treatment centre in the village of Hamburg.
Never, in more than a decade of treating people living with HIV/AIDS, have we been at such a promising moment to really turn this epidemic around.
-TIDO VON SCHOEN-ANGERER,
of Doctors Without Borders, on a UNAIDS report which suggests that AIDS-related deaths have dropped by 21% and are at the lowest level since their 2005 peak
3.
Quote #5

"What is my legacy? I was the most feared prime minister," 
- Former Prime Minister Tun Dr Mahathir Mohamad, musing on his legacy during a gala dinner celebrating his 86th birthday.
2. 
"There are probably few things more bizarre and improbable than getting sex lessons from a bunch of women covered up from head to toe. But perhaps this is the new porn," 
- Marina Mahathir shares her typically forthright views on the controversial Obedient Wives Club, in piece she wrote for Esquire Malaysia.
1. 
Quote #2
"They don't respect you, they don't respect our flag, they don't respect our King and they don't respect your parents. If you allow this to happen, then you are cowards. You must teach them what being Malaysian is all about," 
- Malaysian football coach Ong Kim Swee gives a pep talk to the Harimau Muda before the finals against Indonesia at the 26th Sea Games.
.....................
Yang paling aku suka ialah apa yang jurulatih bola kita cakap tu! Memang patriotik! Yang lain2 tu? entahlah...

Kredit kepada: Yahoo. banyak lagi tu, bacalah!

 Terima kasih atas kunjungan anda. Sila like fan page kak sofi dan jemputlah follow blog ni, ya. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.