apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

22.11.11

Harimau Malaya dijangka tiba jam 7 pagi. Jom sambut diorang!

Assalamualaikum.....

Jaringan kemenangan oleh Baddrul Bakhtiar... perhatikan



Mana aci tunjuk gambar gol kemenangan tanpa ditunjukkan heronya, betul? so inilah hero Harimau muda...Baddrul Bakhtiar yang kacak...


cool je gaya dia, tak gitu? 

tapi aku bangga dengan si baju hijau di tengah padang tu... dia menyelamatkan 2 penalti malam tadi. siapa lagi kalau bukan Khairul Fahmi Che Mat. Bagi aku, dalam team Malaysia, He is the best player laahhh...


CHAIYOK MALAYSIA! CHAIYOK! CHAIYOK! haha... orang tua ni dah....babon... 

oh ya... gambar-gambar tu semua aku dapat daripada blog joegrimjow. thanx ya joe..

kegembiraan yang tidak dapat disangkal lagi. namun ada misi lebih penting selepas ini....

Latest dari Jakarta..players baru lepas mengadap Presiden FAM..dijangka tiba jam 7am..Pesawat telah bersedia..Players balik ke hotel dari stadium tadi degan Baracudda

Yang di KL, Sepang... tak pergi sambut hero-hero kita ke? hehe...


==========================================

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.