Follow Us @soratemplates

25.9.11

Tutorial: Cara buat Related post

Assalamualaikum.....

Katanya....
Jika anda nak tambah bilangan pageview di blog, pasanglah related posts widget pada blog anda itu. Ada banyak versi tapi akhirnya aku dah berjaya memasang widget related post pada LUAHAN  Bercakap daripada pengalaman tentu lebih mudah, kan? Jadi, nanti, bagi sesiapa yang ingin membuatnya, ikuti tutorial di bawah ini.

Apa itu related post widget?
Related post widget ni adik beradik link within tu. Related post widget ni boleh ditemui di bahagian bawah post/entri anda juga. Related post widget akan membolehkan anda meletakkan post atau entri yang mempunyai label yang sama. 


Okey TEKAN SINI untuk tutorial tersebut....


Selamat mencuba...
================================================================

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.