Luahan

apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

Assalamualaikum..... hari ini, aku nekad menutup akaun fb "Kak Sofi" . puas hati dan padan muka aku. kenapa? kepada yang suka ...

deactivation of my first fb

By September 01, 2011

Assalamualaikum.....

hari ini, aku nekad menutup akaun fb "Kak Sofi" . puas hati dan padan muka aku. kenapa?

kepada yang suka sangat cakap yang bukan-bukan, harap-harap tak lagi menyamar untuk masuk dan jadi kawan sebab rupa-rupanya, kita ikhlas berkawan tapi ada yang tikam dari belakang. kalau yang kita kenal, rasanya boleh juga kita tanya kenapa dia sakit hati pada kita, kan... tapi kalau sekadar mutual of mutual of mutual friend... aduii... susah!

kali ini kena lebih hati-hati. tak nak add semua orang. sebab? kalau tersalah add, dapatlah yang nanti akan hantar gambar dan ajak chat yang lucah2. dah terkena, tamo lagi laa... cukuplah!!!


oo, yg ada anda nampak tu fb yg baru. kawan pun xde lg. khas utk aku pos apa saja yg ada dlm blog ni.  nanti kalau ada yg sudi like, silakanlah...

terpaksa mulakan semua dari kosong...


You Might Also Like

6 comments

  1. waa.. Blog kak sofi nampak barule.. Hihihi^^ cantik2...

    Sya dah like.. Teruskan menulis! Luv u ^^

    BalasPadam
  2. kak sapa plak yg buat hal sampai akak nekad tutup acc FB ni...meh biar saya sekeh2.. dia..

    kak ape2 perubahan yg berlaku jgn lupa update ya.. klo buka blog or acc FB balik jgn lupa invite sy...

    BalasPadam
  3. @miznza84, masalah da selesai... okey dah

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.