apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

22.9.11

Cintamu Cintaku Satu - Komen yang menceriakan pagiku....

Ana Sofiya


Assalamualaikum.....

Anda sihat pagi ni? Harap-harap anda sihat dan dapat memulakan hari Khamis ini dengan penuh gembira, bahagia dan ceria, macam aku. 

Aku ceria kerana mendapat satu maklum balas positif daripada seorang yang menggelarkan dirinya me myself, gadis muda remaja yang baru mencecah umur 18 tahun. Keterujaannya mengomen buat aku tersenyum senang pagi ini. Thanx me myself.  

Tidak ada apa yang lebih beshhh.... bagi seorang penulis (walaupun dia bukanlah terkenal sangat macam aku nih, hehe...) selain daripada mendapat komen yang memberikan semangat macam komen ini. sudi-sudikanlah membaca, ya....


hi Kak!! 
saya baru lepas baca novel akak tajuk "CINTAMU CINTAKU SATU"..tersangat beshhhh =)terima kasih untuk novel y sgt romentik nih..semasa baca novel ni,rasa seperti pertama kali jatuh cinta dulu..terbuai buai je..memang wujud kei lelaki macam taufik ashari ni???realitinya susah sangat nak cari laki macam ni..saya suka sangat novel akak sebab x berat..kadang2 kita baca novel nih sebb nak release tension..tapi sesetengah novel tu cam serabut je..dengan konflik yang berat2..makin tension lagi time baca tuh =( macam mana nak relax kan?? kalu dah time baca pun kita pening pasal konflik semua bagai..harap akak dapat hasilkan lagi novel2 bestt mcm ni k! gud luck =)
p/s:saya habiskan novel akak dalam masa 6 jam je..pas habis tgk2 akak ada blog dekat laman DARI HUJUNG JARI...ANA SOFIYA..huhu dengan cergasnya saya mengomen.
terima kasih, adik...

anda buat aku bersemangat meneruskan perjuangan. anda buat aku bersemangat untuk menulis dan menulis lagi. dan, terima kasih juga kepada semua silent readers LUAHAN. 

tanpa anda siapalah.... sofi.

========================================================================

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.