Follow Us @soratemplates

13.6.11

TMKH: sinopsis dan harga

ISBN: 978-967-365-014-9
Sem. Malaysia: RM22.90
Sabah/Sarawak: RM25.90
Pertemuan pertama memberi impak yang berbeza kepada dua insan. Maria malu mengenang, sedang Hisyam mahu mendekat. Maria semakin resah apabila Hisyam terus-terusan mendesak. Dalam benci ada rindu. Bijak Hisyam memujuk, mereka akhirnya disatukan.

Salina hadir menjadi duri dalam daging. Bagi Hisyam, gadis itu ialah sahabatnya yang terbaik. Insan paling dipercayai. Namun, dalam diam, Salina meracuni hubungan mereka. Salina ada agenda yang tersendiri.

Semakin hari, semakin nipis rasa percaya Maria terhadap Hisyam. Namun, dia tidak mungkin menghindar rasa kasih yang sudah menebal. Demi menunaikan permintaan Maria, Hisyam tega melamar Salina walau ada luka di hati.

Sanggupkah Hisyam menduakan Maria yang pernah dicintai sepenuh hati? Dan, Maria, mampukah membiarkan suami tersayang jatuh ke tangan Salina? Atau, Mariakah orang ketiga yang tidak lagi diperlukan kehadirannya oleh Hisyam?

7 ulasan:

 1. salam kak sofi... kalau x silap saya mcm pernah baca sambungan novel TMKH ni... tapi satu bab jer... bila akan ada sambungannya lagi?

  BalasPadam
 2. @hajar
  boleh masuk link2 ni, ya...
  tmkh sk2

  dan

  tmkh sk3

  slmt membacaaa....

  BalasPadam
 3. salam, novel ni ada sambungan ke?

  BalasPadam
 4. salam kak sofiya, kenapa saya cari novel ni tak jumpa.?

  BalasPadam
  Balasan
  1. cuba order online dengan fajar pakeer ya rania...

   Padam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.