Follow Us @soratemplates

5.6.11

Bioeffective A - mengubat kanser?

Bioeffective A
kanser - penyakit yang digeruni. susah dikesan kewujudannya dalam diri kita. tahu-tahu... dah peringkat 4, kritikal stage. 

dengarnya, dah boleh ubat dah sekarang. dah ada penawar kanser. namanya?

Bioeffective A - diekstrak daripada konifer pokok pain. 

Keajaiban tumbuhan itu bertahan dalam pelbagai cuaca membuktikan ia mampu menjadi penawar untuk kesihatan menyeluruh. 

Antara kebaikannya adalah:


* Antioksidan hebat - membantu melindungi daripada kerosakan sel dan merendahkan paras kolestrol

* Antibakteria dan antivirus - membantu melindungi dan membantu proses penyembuhan jangkitan

* Penyembuh gastrointestinal - menghalang masalah ulser perut

* Ejen penyahtoksid - membantu mengeluarkan toksin dari darah dan hati.
Bioeffective A, also known as Conifer Green Needle Complex, is a compositionally complex substance containing a huge number of viable, biologically active compounds, that is extracted from green conifer needles. It contains fatty and resin acid salts, polyprenols and their esters, carotenoids, chlorophyll and chlorophyll derivatives. The identity and nature of these substances, as well as their relative proportions, is determined by nature.
siapa yang menemui Bioeffective A?
namanya Dr. Soultanov. dia antara pakar perubatan yang dihantar ke Chernobyl pada tahun 1985 ketika kebocoran radiasi di loji nuklear berlaku di sana. dia ke sana untuk merawat mangsa. Beliau juga merupakan saintis generasi keempat menyelidik tentang keberkesanan Bioeffective A. 

mengimbas kejadian di chernobyl, dr soultanov berkata:

"Suhu di situ meningkat serta merta, malah pencemaran bahan nuklear menjejaskan hingga keluasan tiga juta ekar ladang. Apa yang saya gunakan adalah memberi bahan ini kepada mereka yang berada di sana dan mengambil untuk diri sendiri bagi mengawal kesan radiasi," 
Setiap hari beliau akan mengambil tiga sudu untuk menghalang kesan radiasi dan menurutnya, seminggu berada di tempat kejadian, dia mengalami sakit kepala yang kronik dan keguguran rambut. Namun dia percaya itu hanya tindak balas daripada pengambilan bahan Bioeffective A. Dan akhirnya dia berjaya melalui keadaan tersebut dengan bantuan bahan semula jadi.


di bawah ni pengakuan bekas pesakit kanser, Datin Rahmah Mahmood, adik kepada Allahyarhamah Datin Seri Endon, isteri bekas Perdana Menteri Tun Abdullah Ahmad badawi.
Sebenarnya bukan mudah untuk merawat kanser. Saya perlu mengubah gaya hidup secara keseluruhan. Tapi secara perlahan-lahan selepas mengikuti saranan Dr. Soultanov yang menggunakan bahan semula jadi, saya rasa diri semakin baik. saya lari dari menjalani rawatan kemoterapi yang diwajibkan kepada semua pesakit kanser tapi suatu hari saya dapat panggilan dari doktor yang merawat saya. Doktor itu meminta saya menjalani pemeriksaan semula dan syukur, akhirnya saya disahkan bebas kanser.
bagi pesakit kanser di luar sana, cubalah google tentang Bioeffective A. mana tahu mungkin rezzeki anda untuk pulih?


Tiada ulasan:

Catat Komen

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.