apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

2.6.11

aku baru kenal Hana Tajima Simpson

hari ini aku nak tulis tentang budak comel nih.... tengoklah gambar dia dulu!

anda kenal si dia di sebelah ni? 

haha... mestilah kenal iya tak? nama dia HANA TAJIMA SIMPSON. umur 23 tahun. mixed blood. bapak jepun, mak orang putih. patutlah cantikkk.... hehe..

yang buat aku gempaq nak tulis tentang dia bila aku tengok facebook like box dia...waduh2 ...ada 42,450 orang like. wuu  huu...hebat betul! kan? kan?

so aku yang baru kenal dia hari ini, (punyalah ketinggalan keretapi LRT, MONORAIL PUTRA segala) tanya anak aku, HANA TAJIMA SIMPSON ni sape? penyanyi ke? pelakon ke? model ke?


bila anak aku cerita, wah.... bertambahlah kekagumanku. rupa-rupanya dia fenomena di bidang fesyen tudung/shawl. hebatlah! memang mengkagumkan!

ni antara gambar-gambar yang menarik....
 



nak tahu banyak tentang dia? bukak sini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.