apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

11.5.11

ke mana berbulan madu? ke bulan ke?

kisah pasangan baru kahwin ni, memanglah semua orang nak tahu. dari masa diorang berpacaran sehinggalah diorang dah tak ada esok-esok.

bila dah bertunang, orang tanya bila nak kahwin. dah kahwin pula orang tanya ke mana nak ber honey moon.

so, kemana kate dengan will berbulan madu ek?

mana boleh bagi tau, iya tak? nnt diserbu paparazzi..auchh....honeymoon ke hapa jadiknyerr...hahaha

LONDON: Pengantin baru, Putera William dan Kate Middleton dilaporkan meninggalkan Britain untuk berbulan madu selama dua minggu di lokasi rahsia di Lautan Hindi.

Menurut sumber, mereka akan menginap di sebuah villa eksklusif dengan kadar sewaan �4,000 (RM19,538) satu malam di pulau percutian tercantik di dunia.


Mereka dikatakan dibawa menggunakan helikopter ke pulau peranginan itu.



Jurucakap istana berkata, dia tidak dapat memberikan pengesahan mengenai destinasi bulan madu William dan Kate walaupun ada laporan mendakwa mereka menuju ke Seychelles.


Difahamkan, Kate sendiri hanya dimaklumkan mengenai destinasi percutian itu pada saat-saat akhir.



Apabila pulang nanti, pasangan itu akan berjauhan 10 minggu kerana William menjalani latihan mengendalikan helikopter di Pulau Falkland. - DM
.............

tu dia punya lama kate kena tinggal...10 minggu tu...cian hehe..

okey...tu aje...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.