Follow Us @soratemplates

1.5.11

GANGGUAN BEKALAN AIR...

gangguan bekalan air sementara akibat kerja-kerja menaik taraf sistem bekalan air oleh kontraktor Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn Bhd (Syabas) pada 9, 11 dan 12 Mei ini.
Pada 9 Mei (Isnin) - 10 MALAM HINGGA 6 PAGI DI....
- tapak pembangunan Setiawalk, Bandar Puchong Jaya Fasa 1, Koi Tropika Puchong, Puchong Indah, Puchong Perdana, Puchong Permai, Puchong Prima, Taman Industri Puchong, Perindustrian Puchong Utama, Tasik Prima, Perindustrian Maju Jaya, Jalan Puchong Batu 13, Puchong Permata, Pusat Bandar Puchong dan Sri Puchong, kata
PADA 11 Mei (Rabu) - 10 malam hingga 6 pagi DI....
- seluruh Taman Putra Perdana dan Taman Nusa Putra.
PADA 12 Mei (Khamis) - 10 MALAM HINGGA 6 PAGI DI....
- Pusat Bandar Puchong dan Perindustrian Pusat Bandar Puchong 
Pengguna dinasihatkan menyimpan bekalan air secukupnya serta menggunakan air secara berhemah sepanjang tempoh gangguan tersebut, katanya.
Sebarang pertanyaan lanjut boleh dibuat kepada Pusat Khidmat Pelanggan (PUSPEL) menerusi talian bebas tol 1-800-88-5252 atau melalui pesanan khidmat ringkas (SMS) dengan menaip PUSPEL jarak aduan/pertanyaan dan hantar ke 39222.
Informasi berhubung perkara itu juga boleh diperolehi dari laman web Syabas di www.syabas.com.my, www.twitter.com/puspel dan di laman facebook dengan menaip puspel atau puspel syabas. - Bernama

Tiada ulasan:

Catat Komen

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.