apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

19.3.11

MU lawan Real Madrid dalam final UEFA Champions League?? suka...

QUARTER-FINALS 1 - April 5/13:
Real Madrid v Tottenham Hotspur
Inter Milan v Schalke 04
QUARTER-FINALS 2 - April 6/12:
Chelsea v Manchester United
Barcelona v Shakhtar Donetsk
SEMI-FINALS - April 26/27 and May 3/4
Inter Milan/Schalke 04 v Chelsea/Manchester United
Real Madrid/Tottenham Hotspur v Barcelona/Shakhtar Donetsk
bagi peminat-peminat bola (macam aku) uefa champions league merupakan antara yang mesti tonton. dan kini, dah semakin hampir ke kemuncak. semalam, dah dibuat 'draw' untuk suku akhir. dan..... MU kesayanganku akan bertemu chelsea. uwaaa.............

mintak-mintaklah MU menang. owhh... I love u, my MU..haha...

insyaallah, kalau dapat masuk final, jumpa pulak dengan real madrid.... makkk.... meletup! mesti best tengok macam mana ronaldo terpaksa berdepan dengan evra dan vidic. mmm...harap-haraplah impian jadi kenyataan. 

sofi: perempuan mesti tak suka baca n3 ni, kan? hehehe...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.