Follow Us @soratemplates

3.2.11

volvo s60, kereta paling selamat di dunia

Jenama volvo memang jenama kereta untuk keluarga. kini volvo s60 diiktiraf sebagai kereta paling selamat di dunia. s60 - Kereta sedan gaya sporty akan dilancarkan di Malaysia pada Mac 2011
stereng baharu tiga jejari yang dinamik dan kerusi yang sporty berserta tambahan sokongan sisi didatangkan sebagai ciri standard.. S60 mempunyai sistem juga mempunyai sistem 'infotainment' yang mana maklumat daripada unit audio, sistem navigasi, telefon bimbit dan fungsi lain disajikan pada skrin paparan berwarna berukuran 5 inci' atau 7 inci "yang dipasang tinggi di bahagian atas konsol tengah. Ini bermakna pemandu boleh mengakses kesemua fungsi melalui kawalan stereng.
sekiranya anda menginginkan kereta yang mempunyai ciri-ciri keselamatan yang ampuh, mementingkan keselesaan dan juga kemewahan serta bersedia membayarnya, pastinya kereta Volvo S60 adalah pilihan terbaik.
kereta akan brek secara automatik jika pemandu gagal bertindak balas tepat pada waktunya ketika kenderaan di hadapan bergerak perlahan, berhenti atau memandu terlalu laju pada kelajuan 30 km sejam ke arah objek yang tidak bergerak.
harga? hehe... RM350 ribu..... 
alah,  aku pun sekadar jamu mata aje, bukan mampu pun hehe... 

selamat menjamu mata, ya.

Tiada ulasan:

Catat Komen

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.