Follow Us @soratemplates

1.2.11

TENTANG MESIR LAGI

Updates from Egypt: Cairo square packed; Amr Moussa ready to 'serve the people'
Thousands of Egyptian demonstrators gather Tuesday in Cairo's Tahrir Square

ni aku terima komen dari seorang teman dalam sini.

assalammuailakum..,
saya ade kawan yang belajar di Mesir tapi di bawah swasta.... nasib amat baik kerana dikatakan semua pelajr swasta dpt pulang dahulu.. tp sy xterima lagi ape2 berita dr die krn lost contact.. semoga die selamat.. 

pg ni, sy br dpt tahu dr kwn sy yg mempunyai kwn2 dibawah program tajaan.. mereka ditempatkan di sebuah bangunan dgn kawalan ketat sebelum dibenarkan pulang.. tp berita terkini xdpt diketahui krn terputus talian..talian telefon xdpt disambungkan.. semoga mrk selamat... amiin.

dlm tv3, ketua pelajar perubatan di mesir berkata keadaan memang terkawal tapi bekalan makanan tentulah tak cukup. tempoh perintah berkurung pula bermula jam 1 bukan lagi jam 3... 

yang ada duit, tentu dah belikan tiket untuk anak-anak mereka balik ke malaysia. satu aiport dah kena bom pulak. apa-apapun, kita akan sentiasa doakan agar anak-anak kita di sana sentiasa selamat. 

percaya atau tidak menurut cnn, inilah kemarahan yang meledak selepas terpendam selama 30 tahun. macam gunung berapilah kalau begitu, iya tak? sekali meletus..... musnahkan segala, kan? 

untuk maklumat terkini cnn, boleh ke sini.

mengapa cnn? 

sebab cnn bukan macam tv kita di malaysia yang suka menyembunyikan isu....

sofi

Tiada ulasan:

Catat Komen

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.