apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

3.2.11

siapakah pesakit AIDS termuda di dunia?


siapakah pesakit aids termuda di dunia? 

menurut Lin Ting, penolong pengarah di pusat kawalan penyakit Taiwan, sekarang ini, pesakit itu dah dikenalpasti. umurnya 13 tahun. budak lelaki. berasal dari taiwan. muda sangat, kan?

budak lelaki ini dijangkiti 'acquired immune deficiency syndrome (AIDS), melalui hubungan seks. tengok tu! kecil-kecil lagi dah buat dah, hisy! yang dahsyatnya, hubungan itu ialah hubungan sejenis. auww.....

tapi sebenarnya, kasihan kat budak lelaki ini. dia jadi mangsa! mangsa hawa nafsu lelaki berusia 50 tahun (kes gay!). lelaki tua inilah yang offer duit dan kemewahan pada anak itu.    

di taiwan, budah lelaki yang muda-muda, belasan tahun ni dinamakan 'sky food' atau hidangan sedap dari langit oleh lelaki-lelaki gay, homoseksual di internet. mereka inilah yang menggoda anak remaja ini dengan kekayaan, kemewahan dan seks. budak... tentulah gelap mata tengok semua tu, betul tak?

semoga remaja malaysia tidaklah terjebak seperti remaja ini, kan? kan?

dipetik dari ANN

sofi.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.