apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

18.2.11

JOM NAIKKAN TRAFIK CARA MLM NI


anda cari trafik? 


anda kecewa dengan trafik blog anda yang kejap naik, kejap turun? atau mungkin memang trafik dok statik aje? 


kita sama!


anda mesti kerap cari cara nak menaikkan traffik tu, kan? Apa kata, sekarang ni kita cuba cara lain pulak. 


cara ni aku memang tak pernah tengok lagi, jadi, aku nak try lah... 


aku jumpa cara ni kat blog borak kosong.


jom try cara ni! mana tahu, nasib menyebelahi kita. jom!


p/s : baca entri ni sampai habis dulu sebelum buat


Cara nya begini:
- Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.- anda cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda,
1. myself V3 Me &amp
2. blog Hanz
3. bimies world
4. farah shafiqa
5. qila razak
6. cekla
7. miss yaty
8. maghrib menjelma
9. bila luna berkata-kata
10. putera 30 photographe
11. internet tutorial
12. luqman
13. kerja sambilan
14. borak kosong
15. luahan

PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
3. Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.15).
***So urutannya jadi mcm nie…
1. blog Hanz
2. bimies world
3. farah shafiqa
4. qila razak
5. cekla
6. miss yaty
7. maghrib menjelma
8. bila luna berkata-kata
9. putera 30 photographe
10. internet tutorial
11. luqman
12. kerja sambilan
13. borak kosong
14. luahan
15. LINK BLOG KORANG KAT SINI

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya ok….SELAMAT MENCUBA!!!

***Ingat…jangan menipu…tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafik yang banyak… Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kat member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat… ingat lagi byk backlink kiter… lagi tinggi rating kiter kat google..

3 ulasan:

  1. Assalam,

    bagus share ini. mama dah baca dulu tapi wat donno jer. busy laa kunun. Why not give a try. Thanks for remining me/ we all.

    BalasPadam
  2. benda ni tak berkesan .. dianggap spam oleh google

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.