apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

22.2.11

istimewa hati yang luka.

salam...

aku ucap terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi komen citer hati yang luka. nampaknya, dalam banyak-banyak cerpen nukilanku, hati yang luka begitu dekat dengan pembaca. thanx.

biar aku ceritakan pada anda kenapa aku tulis citer ni.

it is a true story of a friend. a very good friend, indeed. both, the husband and the second wife. (tapi pergolakan tu.. idea kreatif sofilah..hehe....) aku melihat jatuh bangun rumah tangga mereka. kadang-kadang si isteri terlebih manja macam as. kekadang suami terlebih geram...macam surin. kadang-kadang isteri pertama buat perangai...

love is life and life is love. ada suka duka...ada yang terluka.

ending nanti petang aku upload... mungkin ada yang suka, mungkin ada yang marah.... tapi ini rencah kehidupan kawanku... nama semua dah tukar tentunya.

harap anda bersabar menanti.

again...thanx for all your comments.

maaf terlebih omputih pulak.

8 ulasan:

  1. alamak suspen je ayat akak ni.. mcm something akan jadi kat rumah tangga As n surin je..
    ape pun cite ni best bangat...

    BalasPadam
  2. takpa kak, teruskan..di akhirnya nanti, semuanya kena terima dan redha dengan takdir kan

    :) peace..

    BalasPadam
  3. @miznza84

    mmg sth akan jadi nanti...hehe

    BalasPadam
  4. @ozzyorange9768

    hehe...harap bersabar menanti sambungannya

    BalasPadam
  5. rs cam xnk bc j....tp kna bc jgk!!!
    dh bc awl, mstilh kna bc smpi hbs...
    huhu...

    BalasPadam
  6. @Anonymous

    alaa...bacalah..bukan panjang pun... sikit je lg hehe

    BalasPadam
  7. hidup rumahtangga sememangnya bukanlah mudah...............entahlah.........kesiannya pada AS yg sebenar.......
    terlalu baik......dan first wife pun baik gak sbb tak main serang2 ni.............dugaan Allah..........

    BalasPadam
  8. hr tu bile bce tajuk ingatkn sad ending...sbb hati yg luka...huu

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.