Follow Us @soratemplates

13.2.11

gigolo... turut dilanggan lelaki?


dalam wikipedia, gigolo ialah  
Male prostitutes offering services to female customers.
ada wanita yang sudah bersuami tetapi merasakan dia tidak 'cukup' dengan yang sorang. lalu, dia mencari yang lain. selalunya, wanita ni tua dan banyak duit. jadi, tidak susah untuknya mendapat khidmat penuh 'taat setia' seorang lelaki.

lelaki yang menjadi gigolo ini pula kebanyakannya memang memiliki segala yang disukai oleh seorang wanita. pakej lengkap! dan pandai menggoda serta muda. layanan - tip top!

tahukah anda yang sekarang ini, gigolo tidak lagi hanya berkhidmat untuk seorang wanita? hmm, ada lelaki kaya 'simpan' gigolo! ada! 

pelik? mana ada dah benda pelik dan mustahil dalam dunia kita sekarang ni? tak ada! janji duit ada... semua boleh jadi!!
Ramai pelanggan aku akan panggil aku selepas servis pertama yang aku berikan, mungkin ada yang mereka suka. antara pelanggan aku ialah lelaki tempatan yang tidak puas dengan layanan si isteri. ada juga lelaki luar negara (pelancong asing) yang memang sukakan orang Asia, tambah-tambah yang berbadan kurus dan ada rupa macam aku. pakwe aku si mat saleh ni pernah bawa aku melancong ke luar negara. semuanya ditanggung beres sepanjang bersamanya asalkan segala kemahuannya dipenuhi.
anda ingin tahu lagi kisah gigolo ini? baca kosmo. 

sofi.

Tiada ulasan:

Catat Komen

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.