apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

14.2.11

gemuk lawan kurus. mana best?

hidup ni serba salah, ya? ada yang gemuk nak kurus. yang dah slim melim...nak gemuk. what the fishh..hehe...

anda nak kurus? huhu... boleh saja. makanlah herbalife.... memang boleh kurus dan langsing sebab aku dah mencubanya. dari 92kg kini dah tinggal 72 kg aje. kalau anda rajin dan kuat bersenam? hmm, bukan setakat kurus, malah body akan jadi cun melecun!!!

nak promote herbalife kejap! yang best tentang herbalife ni ialah, walaupun kita dah tak makan dia selepas body kita turun cantik punya, tetapi kita masih jaga makan dan minum kita, tak pelahap sangat, hehe.... insyaallah, body kita akan maintain. tak caya? kena percaya! uwaaa....

nak jugak? boleh... pesan sama aku, wakaka.....

anda nak gemuk?

ni, payah cerita...

kenapa ya, anda nak gemuk pulak? owhhh, bukan nak gedempol cuma nak gemuk sikit.... hehe...

tak payah!

dah kurus janganlah gatal nak gemuk sebab once you dah gemuk, susah nak kurus balik tau!! iya! janganlah tak percaya sebab ini kenyataan. especially masa tengah anak teruna dan anak dara. toksah dok makan pil steroid untuk jadi gemuk. toksah! nak tau! nanti bila anda kahwin...huh.... insyaallah..akan gemuk punya! percayalah!

okey... semoga anda bahagia dengan keadaan diri anda sekarang.

sofi.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.