apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

3.2.11

Aku pun nak pakai SK-II lah....

AYASE...mula mencuba SK-II ketika berusia 23 tahun selepas disyorkan jurusolek peribadinya.
cuba tengok muka dia. adoyaiii... mulusnya! cantiknya kulit dia. nak...

hehe, tu sofi dah tak sedar dirilah tu....

tapi, memang dia cantik, kan? sebab tu dia jadi duta termuda SK-II. 

ada x sesiapa di antara anda yang dah guna SK-II? iyalah, bukan aku tak caya kat artis ayase dari jepun ni, kan...cuma, dia dah sememangnya sedia cantik. pakai jenama apa pun, tetap menawan. 


so, kawan-kawan, kalau ada di antara anda yang dah atau sedang gunakan SK-II, dan memang kesannya sama seperti apa yang ayase cakap kat sini, tolong story sikit, ya. almaklumlah, kulit muka aku dah berusia hampir... setengah abad dah ni, nak bagi anjal balik. hehe...


okey. bye!


sofi

8 ulasan:

  1. sy penah pkai dlu..xnmpak kesan pn..so pas pkai sbln lebih dh stop..xsgp nk support,dh le xnmpk perubahan pn..hehe

    BalasPadam
  2. @ryssa267ya jugak, bukan semua org sesuai dgn satu satu jenama, kan?

    BalasPadam
  3. salam..akak da pakai 16 tahun..alhamdulillah..ok..

    BalasPadam
  4. nk try guna produk ni tp nk tgk dlu result artis malaysia yg pki produk ni..klu yg kulit da putih melepak tu xpyh nk nk kata la sb kulit mmg da cantik.xde ke contoh kulit sawo matang ke yg pki produk ni,baru nampak ada hasil ke x..

    BalasPadam
  5. saya br pakai sk ii yg miracle water jer...tu pun kalo time tak blh sembahyang pakai la pagi n malam kalo blh sembahyg pg pakai hada labo botol merah siang mlm pakai miracle water malam...cb yg bgsnye pakai miracle water nie muka tak berminyak walaupun duk berjemur 2 ke 3 jam bawah matahari...hada labo botol merah pulak mcm biase jer tak de perubahan tp cik suami muka dia byk kedut2 bl pakai mlm2 seblm tido dlm tempoh sebulan dah nampak muka makin tegang...mcm awek muda gitu....

    BalasPadam
  6. idA, maaf, br baca n3 ni, wah lamanya pakai, mesti cantik kulit idA ni....

    BalasPadam
  7. Anonymous, hehe... dia orang pun pandai pilih artis, kan? tp x kisahlah. seronok tengok...

    BalasPadam
  8. Anonymous, en suami pakai jugak? wah anda kena saing laa.. biar sama2 nmpk muda hehe...

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.