Follow Us @soratemplates

6.2.11

aku dah tak berani bubuh autobacklink. mengapa?

salam.

ya, aku memang dah tak berani bubuh autobacklink tu. kenapa? sabarlah.... nak ceritalah ni...

mulanya aku kagum dengan blog borak kosong. dia punya tetamu dalam satu-satu masa, cecah ratusan. tu x cakap fasal ben ashaari dan mat gebu...

okey, aku tanya eddie, camne borak kosong punya trafik so d tinggi (online user laa).

dia jawab, tu yang best tu..blogger hebat balas pertanyaanku..huhu... dia suruh aku masuk blog ohdaus.

aku pun masuk dan baca dan buatlah backlink seperti yang diajarkan. pada masa sama, ada offer auto backlink di shout box. aku pun begitulah punya ghairah nak trafik tinggi... apa lagi? copy link tu....

meletup2lah online user aku dalam x sampai 1 jam. seronok wehh.... dapat 100, ada yang mencecah 400 uv. gembira sakan.....

tapi, pd 4.2.2011, nuffnang aku, 0. kehairananlah diri ini. tapi tu bukan sebab aku buang autobacklink kawan2, okey. jangan salah sangka, ya. bukan sebab nuff, tu! esok, baru aku tahu jawapan en nuff mengapa uv dan pv aku hari tu , 0.

sebab utama aku buang habis autobacklink ialah, blog aku asyik hanging. aku mmg pantang blog lambat loading, apalagi kalau tergantung, memang x leh tahan. so... terus buang sume. puas hati! jadi, sekarang ni dah x de autobacklink dah. elok la pulak blog luahan berfungsi semula.

kepada teman-teman yg dah bagi autobacklink ari tu, thanx. mmg bukan rezeki aku nak dapat banyak trafik cara begitu, kot.

sofi. 

6 ulasan:

  1. uihh!!
    macam tu plak...
    gue baru nak try autobacklink

    BalasPadam
  2. a'ah. my blog pun hang bila letak tu semua. menyesal habis.
    apasal jadi macam tu ek ?

    blogwalking, jumpa blog dan entri ni. :)

    BalasPadam
  3. ramai yang tak suka orang guna benda tu. better kita dapat trafik cara biasa ;)

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.