apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

4.1.11

PENANTIAN MENYEKSAKAN?

assalamualaikum dan selamat sejahtera



sesungguhnya manusia tidak pernah puas dengan apa yang dia ada. 

kalau dirinya dah cantik, dia tahu dia cantik, tapi bila dia nampak perempuan yang lebih cantik, dia akan bertanya sendiri....
kenapa aku tak secantik dia?
kalau tubuh badannya dah ramping, dia nampak sorang perempuan yang badannya solid molid, hatinya akan berdetik.....
macam mana dia boleh dapat pinggang seramping itu? bontot sepejal itu? huhu...
samalah juga dengan berblogging ini...

cuba satu template, rasa macam theme yang dipilih tu dah cantik dah tapi...bila tenung berkali-kali... isy...ada aje yang tak berkenan di hati. lepas tu, dah elok-elok bertemplatekan blogger theme...tengok kengkawan guna wordpress, teringin lah pulak. tukar lagi!

akulah tu...

harap-harap, inilah kali terakhir menukar template. dah letih dah main dengan coding dan html...

tapi tak boleh janjilah, kan? terserah qada dan qadar.. hehe...

harap anda suka template wordpress theme terbaru aku ni.

jangan marah ya kerana membiarkan anda ternanti-nanti entri novel dan cerpen. 

penantian satu penyeksaan, ya? 

tapi...

nanti, bila dah baca... sweet sangat, kan...

haha...

sofi

2 ulasan:

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.